Gezellige slotdag!

24-06-2018

Gezellige slotdag!

Afgelopen zaterdag werd ons seizoen traditiegetrouw afgesloten met de jaarlijkse slotdag.

Tegen elven druppelden de eerste (jeugd)leden binnen om de dag te starten met de voorrondes van de penaltybokaal. Per team mochten alle spelers vijf schoten op de keeper afvuren. De 3 kinderen met de meeste doelpunten kwalificeerden zich hierbij voor de finales.

Daarna was het tijd voor de sponsorloop. De kinderen die hierbij € 35,- of meer bij elkaar liepen, konden dit jaar kiezen uit 4 gave Barcelona / Real Madrid strandlakens. Deze actie, of beter gezegd: de groep sponsorlopers (van Mini tot senioren!!), heeft het meer dan super gedaan. Meer dan 30 handdoeken kunnen binnenkort worden verdeeld! Nog een speciale vermelding voor Musketiers 3 die, zonder te lopen, een bijdrage van maar liefst 80 euro voor de club inbracht. De opbrengst gaat gebruikt worden voor een digitaal scorebord.

Na de lunch stonden de finales van de penaltybokaal op het programma. De finalisten maakten het de verschillende keepers niet gemakkelijk. De nummers 1, 2 en 3 van ieder team ontvingen allemaal een beker.

Toen was het tijd voor de leden van onze JO19, en het 1ste, 2de, 3de. Zij speelden een leuke, sportieve mix-wedstrijd om hun seizoen mee af te sluiten. Mooi om de onderlinge gezelligheid te zien!

De afsluitende activiteit was ook dit jaar het ouder-kind voetbal. De getrainde kinderen namen het hierbij op tegen hun (vaak ongetrainde) ouders, waarbij van de laatstgenoemden de eerste meldingen van zware spierpijn inmiddels binnen zijn.

Inmiddels was de BBQ aangestoken en was DJ Peek begonnen met het draaien van een lekker stukkie muziek, waar velen tot later in de avond van hebben genoten.

Wij kijken terug op een heel mooie dag als afsluiting van een mooi seizoen en danken alle mensen die hebben bijgedragen aan het slagen van deze dag.

Een fijne vakantie allemaal en tot ziens bij Musketiers in het volgend seizoen!

PS. De uitslag van de verloting volgt snel op deze site