v.v. Musketiers

Nieuws

Archief

Terug naar de archief

Kennismaking.....

02-10-2013

Kennismaking.....

Graag stel ik me voor als jullie nieuwe voorzitter.

Tijdens de ledenvergadering van 1 oktober jl., waar ik me kandidaat had gesteld voor de functie van voorzitter, kwamen geen tegenkandidaten en met enige instemming ben ik door aanwezigen als voorzitter gekozen.

Ik mag me gesteund weten door een 4 tal bestuurders met de nodige bestuurs- en verenigingservaring, te weten:
Katja Nellestijn -- Secretaris
Ruud Karremans -- Penningmeester
Arno den Uyl -- Jeugdvoorzitter
Dirk Jan van Manen -- Facilitair coördinator

Voor diegenen die me nog niet kennen, mij naam is Theo van Rees. Samen met mijn vrouw Loes en zoon Joost woon ik sinds 1999 op Tabaksweg 37. Onze oudste zoon Wilbert woont in Arnhem. Zoals zovelen binnen onze vereniging, ben ik via de kinderen met de Mussen in aanraking gekomen, en ik heb de nodige jaren met veel plezier het jeugdelftal van mijn zoon begeleid. Door omstandigheden ben ik later wedstrijdsecretaris geworden, met de nodige bijbaantjes in de jubileum- en fusiecommissie.

Mijn motivatie voor deze functie is, dat ik vind als je in openheid wat voor ander doet, je dat op velerlei manieren terug krijgt. Mensen binden en enthousiasmeren zijn voor mij positieve uitdagingen. Vooral het sociale karakter binnen onze vereniging, mag ik als zeer plezierig ervaren.

VV of BV tsja.....
---------------------

Volgens onze statuten heeft onze VERENIGING als DOEL het bevorderen van de voetbalsport in al zijn VERSCHIJNINGSVORMEN. Volgens het woordenboek is een vereniging een groep mensen met een gezamenlijk doel, en uiteraard is dat de voetbalsport. Maar ik vind al zijn VERSCHIJNINGSVORMEN zeker zo belangrijk.

Want om zelf of onze kinderen te kunnen laten voetballen, kan onze VV niet zonder haar leden, als begeleider, bardienstmedewerker, jeugdtrainer, bestuurslid, commissielid, scheidsrechter en nog vele andere zaken, die we als VV zelf moeten organiseren................ Indien we een BV waren geweest, waren al deze functies wel ingevuld door betaald personeel, en was U / JIJ geen lid maar klant!!

En hoewel we veel mensen binnen onze VV hebben die op vrijwillige basis al van allerlei baantjes en functies vervullen, doe ik als vrijwilliger een BIJZONDER DRINGENDE OPROEP om voor jouw/uw vereniging te kijken of je 1 of een paar uurtjes per week tijd kunt vrijmaken. Het versterkt de sociale band met al die andere leden die net als jij/u toch hetzelfde DOEL hebben.

Schroom niet maar neem contact op met Katja Nellestijn: secretaris@vvmusketiers.nl

Ook nodig ik onze sponsoren nu al uit, om pro-actief met Uw sponsoring om te gaan. Wij stellen het zeer op prijs, dat jullie ons willen ondersteunen. Met de nieuw te vormen Sponsorcommissie, willen wij jullie vragen het platform genaamd "Musketiers" en haar clubhuis te gaan gebruiken, voor een te vormen sponsorvereniging/businessclub. Gebruik dit platform voor netwerken binnen een groep mensen met weer datzelfde DOEL. Ook hier geldt, indien iemand zich nu al geïnspireerd voelt, neem contact met me op.

Graag willen wij als bestuur met:

- heldere afspraken
- frequente en transparante communicatie
- compact bestuur, adequaat handelen

richting de toekomst, waarin wij ons als bestuur committeren, dat een fusie met onze buren in nabije toekomst gerealiseerd wordt.

Ik hoop oprecht, dat de geschetste beelden, over vereniging, vrijwilligers, sponsoren en bestuur, U/JOU inspireren om op welke wijze dan ook ACTIEF deel te nemen binnen JOUW vereniging.

Jullie voorzitter,
Theo van Rees