v.v. Musketiers

Nieuws

Archief

Terug naar de archief

Sponsor in de spotlight: Hoofdsponsor Dineg B.V.

16-04-2014

Sponsor in de spotlight: Hoofdsponsor Dineg B.V.

In deze "rubriek" stellen wij trots de sponsoren van VV Musketiers aan u voor. Mensen en bedrijven, die onze vereniging een warm hart toedragen en financieel ondersteunen. Zonder sponsoren kunnen wij niet, dus .. sponsoren: bedankt!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dineg is één van ‘s werelds meest toonaangevende leveranciers van veiligheidsschoenen. Zij ontwikkelen, produceren en distribueren de merken Quick en Python.

Veiligheidsschoenen spelen een grote rol bij de arbeidsomstandigheden in het bedrijfsleven. Dankzij jarenlange ervaring op dit gebied kent Dineg als geen ander het belang van deze middelen. Dineg ontwikkelt en produceert wereldwijd toonaangevende, trendy en casual veiligheidsschoenen in alle veiligheidsklassen voor ijzersterke merken.

In hun ontwerpen vertalen zij functionaliteit, fashion en fit in hedendaagse merkcollecties met volledig behoud van functionaliteit en ergonomie. Met productielijnen in China, Tunesië, Roemenië en Italië staan ze voor betrouwbare kwaliteit en levering. Naast eigen merken ontwikkelen en produceren zij ook private label veiligheidsschoenen voor diverse gerenommeerde partners.

Op zoek naar sterke veiligheidsschoenen? Check www.dineg.nl.