Sponsorloop slotdag

20-06-2018

Sponsorloop slotdag

Op 23 juni aanstaande hebben we onze jaarlijkse Slotdag, vol met sport, spel en gezelligheid. Denk aan de penalty bokaal, de voetbalwedstrijd tussen ouders en kinderen, een springkussen en natuurlijk de SPONSORLOOP…

De opbrengst zal dit jaar gebruikt worden voor de aanschaf van een digitaal scorebord. Dit zal geplaatst worden langs het kunstgrasveld.

Om je dit jaar extra te stimuleren én te belonen om sponsorgeld op te halen, hebben we het volgende bedacht:
Haal je € 35,00 of meer op, dan krijg je een echt club-strandlaken cadeau! Na afloop van de sponsorloop krijg je bij het ophalen van € 35,00 of meer een coupon, die je op een nader te bepalen tijdstip in de kantine kunt omruilen voor de handdoek van jouw keuze (zo lang de voorraad strekt).

Indien mogelijk, zou het erg fijn zijn als je na de sponsorloop het sponsorgeld direct afrekent.

De slotdag sluiten we af met swingende muziek, een loterij met mooie prijzen en een heerlijke BBQ.

Veel succes met het vinden van sponsors en tot ziens op de 23de!
OC VV Musketiers

Sponsorformulier: sponsorformulier-1529494272.pdf