Start Grote Clubactie: 15 september

05-09-2018

Start Grote Clubactie: 15 september

Net als voorgaande jaren, doen wij ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Een actie waarbij onze leden geld op kunnen halen voor onze eigen vereniging. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst mag de verkoper, als dank voor de inzet, € 0,50 per lot houden en de rest gaat naar onze clubkas!
Lotenkopers maken o.a. kans op de hoofdprijs van € 100.000,-!

De opbrengst van de actie zal gebruikt worden voor nieuwe trainingsmaterialen. Denk hierbij aan ballen en spelmateriaal om de trainingen nog leuker te maken.

Vanaf zaterdag 15 september start de actie en kan de verkoop beginnen. Volgende week zullen de verkoopboekjes met een begeleidende brief tijdens de training van de jeugd worden uitgedeeld. Heb je geen boekje ontvangen, maar wil je toch verkopen? Vraag dan even een boekje aan Sandra Karremans.

Niet langs de deur, maar wel loten (ver)kopen? Dan is er vanaf 15 september ook de mogelijkheid online loten te bestellen: http://clubactie.nl/actie/VoetbalverenigingMusketiers . Deze link doorsturen naar je vrienden, familie en bekenden is natuurlijk een goed idee!

Verkopen we dit jaar voor € 950,- aan loten met elkaar, dan heeft VV Musketiers een mooi voetbal gerelateerd cadeautje voor alle verkopers die langs de deuren gaan. Natuurlijk hebben we ook iets voor de beste verkoper van onze club... Doe dus allemaal mee en verkoop zoveel mogelijk loten voor onze vereniging!

Verkopers en kopers... alvast bedankt!