v.v. Musketiers

Sponsor in beeld

Naar "Sponsor in Beeld"-pagina

CCAK

26-09-2016

CCAK

CCAK levert sinds 2009 onafhankelijke adviezen en diensten op het gebied van civieltechniek, cultuurtechniek, beheer en bouw. Hierbij zorgen wij ervoor dat u zich als opdrachtgever nog maar tot één partij hoeft te wenden. Door een sterk team van medewerkers die allen van meerdere markten thuis zijn en door een uitgebreid netwerk aan specialisten, kunnen wij u binnen de vakgebieden civiele techniek, cultuurtechniek, beheer en bouw, diensten leveren van A tot Z, van idee tot beheer.

Bij ons staat de vraagstelling van de klant centraal, waarbij ons motto is: “Ontzorg de klant”. Dit doen wij door, afhankelijk van uw wensen, zorg te dragen voor het gehele of gedeeltelijke proces van uw eerste idee tot en met het beheer, oftewel Total Project Management van uw assets.

Met innovatieve oplossingen zorgt CCAK voor duurzame oplossingen voor zowel uw organisatie als voor uw projecten. Hierbij speelt het sleutelwoord “samenwerking” de hoofdrol. Met andere woorden: alle onderdelen vallen als puzzelstukken in elkaar.