Heren 3

Teamfoto: Heren 3

H. Overeem Bedrijfsdeuren

29.08.18 - Seizoensstart

Nee, ik heb het niemand nog hardop horen zeggen, maar je komt mensen tegen, ze zeggen je gedag en dan lopen ze door. Maar die blik van die mensen blijft hangen, het is een vragende blik en ik begrijp dat. De vraag die ze willen stellen, maar in het snelle voorbijgaan niet stellen, is volgens mij: “Hoe staat het met de voorbereiding op het nieuwe seizoen van Musketiers 3?”

Nou dat zal ik jullie vertellen! Eigenlijk is er geen sprake van een voorbereiding. Nee, we zijn nooit gestopt namelijk! Gedurende de zomerstop werd er bij voldoende belangstelling gewoon getraind. Dat betekent dat wij van het “NET-NIET VLAGGENSCHIP VAN MUSKETIERS” helemaal klaar zijn voor het nieuwe seizoen! Onze nieuwe aankopen passen zich moeiteloos aan dus RODA’46 uit Leusden kan zijn borst nat maken! Want zij zijn aanstaande zaterdag onze eerste tegenstander waar we tegen spelen voor de beker. We spelen 3 bekerwedstrijden (voor ons mooie oefenwedstrijden) voor we op 22 september beginnen aan de competitie. We hopen op net zo’n spannend seizoen als vorig seizoen. We gaan het zien, ik zal jullie af en toe via het bekende kanaal op de hoogte houden.

Overigens beginnen niet alleen wij aanstaande zaterdag aan de bekercompetitie. Wij van Musketiers 3 wensen alle dames, meiden, jongens en mannen die voetballen bij de Mussen veel succes komend seizoen!