Geweldige opbrengst Grote Clubactie

03-12-2021

Geweldige opbrengst Grote Clubactie

De verkoopperiode van de Grote Clubactie zit erop en wij zijn SUPERBLIJ met het resultaat: het door ons gestelde doel van € 500,- door de verkoop van 209 loten is ruimschoots gehaald - om precies te zijn ruim verdrievoudigd. In totaal verkochten we maar liefst 680 loten! Vorig jaar waren dit er 640. Deze bijdrage is in deze tijd meer dan welkom!

Heeft u één of meerdere loten van de Grote Clubactie gekocht van onze club, dan is het door u verschuldigde bedrag intussen afgeschreven van uw rekening. Bij deze afschrijving staat het lotnummer waarmee u meespeelt. Er zijn dus geen loten bezorgd door onze verkopers!

Op 8 december vindt de trekking van de Grote Clubactie plaats, waarna de uitslag op 9 december wordt gepubliceerd. U kunt dan controleren of u prijs heeft via deze link: https://lotchecker.clubactie.nl/

Wij hopen op een mooie prijs voor u als deelnemer, en danken verkopers en kopers voor hun steun aan onze vereniging!