v.v. Musketiers

Nieuws

Archief

Terug naar de archief

Huldiging jubilarissen

26-06-2022

Huldiging jubilarissen

Op onze Slotdag werden 7 leden gehuldigd voor een kroonjaar.

Caroline, Dirk Jan en Ruud kregen het 25-jaar speldje. Jan, René en Jos vierden 40 jaar lidmaatschap en Hans is maar liefst 60 jaar verbonden aan onze club.

Allemaal van harte gefeliciteerd én... we hopen dat jullie nog lang Mus blijven!

Caroline van Doorn 25 jaar lid
Eindelijk kunnen we weer een vrouw huldigen! Caroline komt uit een Mussen familie. Vader Aart is jarenlang jeugdvoorzitter en elftalleider geweest en moeder Tiny doet al tientallen jaren bardienst op de zaterdagmiddag. Eindelijk mocht Caroline na het behalen van haar zwemdiploma op nog net geen 7 jarige leeftijd lid worden van de Musketiers! Er is mij verteld dat je zelf je inschrijfformulier naar de toenmalige jeugdvoorzitter bent gaan brengen. Tijdens het doorlopen van de jeugdelftallen stond je je mannetje! In de spits of rechtsbuiten. Je bent kampioen met de D geworden. Ook heb je enkele seizoenen bij Jeugdselecties vd KNVB gespeeld. In het 4de mocht je door toedoen van Jan Heikamp van de KNVB spelen. Wat vond je dit leuk en gezellig. Maar je hebt natuurlijk ook in diverse dameselftallen gespeeld. Ook heb je jaren diverse jeugdelftallen getraind, ben je elftalleider bij de dames geweest totdat je door blessures moest stoppen. We zien je nog regelmatig op ons sportpark om wedstijden te bekijken. Caroline gefeliciteerd met je jubileum.

Dirk Jan van Manen 25 jaar lid
Dirk Jan werd als 4 jarig jochie lid vd Mussen, maar hoe kan het dat hij dan nu pas 25 jaar lid is. DJ heeft in 1994 een uitstapje gemaakt naar GVVV, maar in 1996 was hij weer terug bij de Musketiers. Hij heeft dus alle jeugdelftallen doorlopen. Werd meerdere keren kampioen en na zijn terugkomst in 1996, speelde hij jaren bij het 1ste elftal en daarna bij het 3de en 4de elftal. Zijn zoon Lars voetbalt ook bij de Mussen en Sven moest helaas stoppen vanwege een blessure. Dirk Jan is een echte clubman: naast voetballen is hij ook trainer, elftalleider, scheidsrechter, barman en bestuurslid geweest. Kortom zeer betrokken bij onze vereniging. Dirk Jan gefeliciteerd met je jubileum.

Ruud Karremans 25 jaar lid
Ruud werd in 1995 lid van de Mussen toen hij van Voorschoten naar Elst verhuisde. Hij begon in het 2de waar ook zijn tweelingbroer Rob speelde. Na een aantal jaar zakte hij af naar het 5de en speelde toen met zijn vader Piet. Vanaf toen speelde hij steevast in het laatste elftal. Ruud is 1 seizoen topscorer geweest en versloeg daarin Andre Hartmans, speler vh toenmalige 1ste elftal. Ruud stopte met voetballen omdat hij zijn steeds jongere tegenstanders niet meer kon bij benen. In december 2017 stopte hij ook met trainen doordat hij zijn enkel brak tijdens de training. Ook Ruud is een echte clubman: hij is penningmeester geweest, ging jaren mee als begeleider bij het voetbalkamp, is de vertrouwenspersoon van onze vereniging en scheidsrechter bij jeugd en senioren en straks vanaf 7 uur weer achter de bar te vinden. Ruud gefeliciteerd met jouw jubileum.

Jan de Leeuw 40 jaar lid
Jan is lid sinds 1 juli 1980, dus nu bijna 42 jaar lid van onze vereniging. Je was toen 18 jaar oud. Je hebt zeker tot in het nieuwe millennium gevoetbald. Je eindigde in het 4de of 5de elftal, dat weten we niet meer zeker. Tijdens de wedstrijden nam je altijd je 2 dochters mee naar het voetbalveld. Het gebeurde tijdens de afscheidswedstrijd van Juul Roks dat je je achillespees scheurde. Ook heb ik een verhaal gehoord over een kip: je had een kip in een kartonnen doos meegenomen naar een wedstrijd voor “rooie” Wulf van Laar. De doos werd voor de wedstrijd in Wulf ’s auto gezet maar daar was de kip het niet mee eens. Hij ontsnapte en na de wedstrijd, bij terugkomst bij de auto, zat de kip prinsheerlijk op het stuur en de auto 1 grote rotzooi. Al jaren draai je bardienst en kunnen we je altijd vragen om ff achter de bar mee te helpen. Ook neem je altijd voor iedereen die dat wil, kersen uit de Betuwe mee. Jan gefeliciteerd met je jubileum!

Rene van Dam 40 jaar lid
Rene werd in september 1980 als 6 jarig jochie lid vd Musketiers. Hij wordt dus nu gehuldigd voor zijn 40 jarig lidmaatschap. Zijn vader Cor en broer Richard waren en zijn ook echte Musketiers. Je hebt de jeugd doorlopen en een paar jaar in het 1ste gespeeld. Dit kwam Richard altijd wel goed uit, want als hij een gele kaart kreeg kwam hij op jouw naam en kon Richard gewoon door voetballen. Je hebt ook nog in het 3de elftal gevoetbald.
Je beide kinderen Leonie en Nick hebben ook bij de Musketiers gevoetbald. Je bent nu vaak op het sportpark tijdens wedstrijden van het 1ste elftal, tijdens toernooien of op onze feestjes te vinden. Rene gefeliciteerd met jouw jubileum.

Jos van der Linden 40 jaar lid
Jos vd linden wordt vandaag gehuldigd voor zijn 40 jarig lidmaatschap in 2019. Hij werd lid op 1 juni 1979, 7 jaar oud. Alle jeugdelftallen en senioren elftallen heeft hij doorlopen. In de jeugd was hij bijna jaarlijks kampioen in alle leeftijdsklassen. Dit kwam door de talentvolle lichting met o.a. Richard van Dam en Dirk-Jan van Manen. Na de jeugd heb je in het 2e elftal 10 jaar gevoetbald met toen 3e klasse niveau. Tussendoor 1 jaar in het 1e elftal in de 3e klasse. Daarna in het 4e gaan voetballen en tot nu toe speel je nog steeds in dit elftal. Je wens is om nog steeds een keer kampioen te worden bij de senioren!
Ook Jos kunnen we een clubman noemen in hart en nieren: je bent scheidsrechter, staat achter de bar, helpt op vrijdag bij het onderhoud en sinds halverwege dit seizoen draai je ook mee in ons bestuur en zoals je zelf zegt, doe je dit alles met veel plezier. Jos gefeliciteerd met je jubileum.

Hans van de Klift 60 jaar lid
Hans is op dit moment degene die het langste lid is van de Musketiers. Hij was 60 jaar lid in 2021. Begonnen in 1961, hij was toen bijna 11 jaar oud. Je begon bij de aspiranten en moest voetballen op een weiland heb ik begrepen. Na de jeugdelftallen heb je altijd in het 2de gevoetbald. Je stond bekend als de Hakkentrapper. En wanneer je bij iemand op zijn hakken had gestaan, wordt er verteld dat je dan grinnikend wegliep. Jos vertelde dat je een keer met de bal uit de hand schoppend het winnende doelpunt hebt gescoord. Deze actie mocht eigenlijk niet maar het doelpunt telde wel!
De liefde voor voetbal bij de Mussen heb je ook aan je kinderen en kleinkinderen doorgegeven. Allemaal hebben ze hier gevoetbald. Je bent samen met je vrouw Geurtje ook actief betrokken bij de club als vrijwilliger: je bent scheidsrechter geweest maar ook jaren grensrechter bij ons eerste elftal. Ook hebben we je regelmatig bij feestjes achter de bar zien staan en al jaren doe je met Ronald Padberg de barafsluiting op de zaterdag. Hans gefeliciteerd met je jubileum!