Sponsorloop slotdag

10-06-2019

Sponsorloop slotdag

Op 22 juni aanstaande hebben we weer onze jaarlijkse Slotdag van het seizoen, vol met sport, spel en gezelligheid. Denk aan de penalty bokaal, de voetbalwedstrijd tussen ouders en kinderen, een springkussen, de barbecue en natuurlijk de SPONSORLOOP…

De opbrengst zal dit jaar gebruikt worden voor een geheel door jullie te bepalen Musketiers-jeugd-doel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trainingsclinic, iets nieuws in het jeugdhonk, trainingsmateriaal etc. etc.
Je kunt je idee op 22 juni in onze ideeën-box deponeren en daarna volgt er een stemronde. En dan: de meeste stemmen gelden!

Om je dit jaar extra te stimuleren én te belonen om sponsorgeld op te halen, hebben we het volgende bedacht:
Haal je € 35,00 of meer op, dan krijg je een gave Adidas-voetbal cadeau!
Na afloop van de sponsorloop krijg je bij het ophalen van € 35,00 of meer een coupon, die je op een nader te bepalen tijdstip in ons clubhuis kunt omruilen (zo lang de voorraad strekt) voor de voetbal van jouw keuze.

Graag willen we je vragen om na afloop van de sponsorloop het sponsorgeld direct af te rekenen.

Veel succes met het vinden van sponsors en tot ziens op de 22de!
OC VV Musketiers

Sponsorformulier: sponsorformulier-2019-1560187767.pdf