Word lid van de Club van 50!

31-08-2022

Word lid van de Club van 50!

De Club van 50 leeft en we hebben al 35 deelnemers mogen inschrijven, hoe gaaf is dat!
Ons streven is 50 deelnemers te bereiken voor de start van de 1e competitiewedstrijd op zaterdag 24 september a.s.

Wat is ook al weer de club van 50?
De club van 50 is voor iedereen die onze club financieel wil steunen door het betalen van € 50 per jaar.
Daar staat wel iets speciaals tegenover, namelijk een voor jou op maat gemaakt naambordje (naam zelf te kiezen) dat op een groot bord in de kantine komt te hangen.
In totaal 50 naambordjes.

Wat gaat de club doen met de inkomsten?
Een terechte vraag en dat is ook het unieke aan de club van 50.
We gaan de inkomsten voor het overgrote deel gebruiken om spullen aan te schaffen voor de club.
Zo maken de huidige 35 deelnemers het bijvoorbeeld mede mogelijk 4 nieuwe jeugddoelen te kopen ter vervanging van de oude.

Ook zullen we via de social media kanalen aandacht besteden aan de club van 50 en de investeringen die deze deelnemers mogelijk maken.

Wil je meer weten over de club van 50, of nog beter, lid worden, neem dan contact op met Jacqueline Drost of Jos van der Linden.