v.v. Musketiers

Jeugd Activiteiten Commissie

Eerstkomende Jeugd Activiteit

30-03-2018 / Paasactiviteit Jeugd

Op vrijdag 30 maart 2018 organiseert de JAC voor alle jeugdleden een Paasbrunch en een 4x4 mix-toernooitje.

De Mini's, JO9, JO11, MO11 en JO13-2 worden om 12 uur verwacht en beginnen met een heerlijke brunch. Om 12.45 uur gaan jullie het veld op voor een sportief voetbaltoernooitje. Rond 14.00 uur zijn jullie klaar.

De JO13-1, JO15, JO16, MO17 en JO19 mogen om 13.00 uur aanschuiven voor de brunch. Ook voor jullie na het eten, vanaf 14.00 uur, een voetbaltoernooitje. Rond 15.30 uur is de Paasactiviteit ook voor jullie afgelopen.

Willen jullie UITERLIJK 19 MAART aan je leider laten weten of je het leuk vindt om mee te doen?!

Graag tot dan!
JAC VV Musketiers

***
19-04-2018 / Jeugd naar wedstrijd eredivisie

Weer een activiteit voor onze jeugdleden:

Op donderdag 19 april a.s. willen wij met de jeugd van de elftallen JO11 t/m JO19 en MO17 naar Stadion Galgenwaard voor de eredivisie wedstrijd:

FC Utrecht - FC Groningen

Deze wedstrijd wordt gespeeld om 18.30 uur.

Graag horen wij VOOR 9 MAART, via de leider van je elftal of jullie meewillen in verband met het bestellen van de kaartjes.

Verder info volgt nog.

Groet,
OC VV Musketiers

***
23-08-2018 / Voetbalkamp 2018

Van donderdag 23 augustus t/m zaterdag 25 augustus 2018 wordt er weer een voetbalkamp georganiseerd voor de elftallen JO11 t/m JO16 én de MO11 en MO17 van Musketiers.

Dit keer hebben we gekozen voor een nieuwe kamplocatie in Leusden met leuke, gezellige en spannende activiteiten voor alle leeftijden.

De prijs per kind is € 65,00.

Het inschrijfformulier ontvangen jullie binnenkort via de leider van je elftal en ze liggen tzt ook in het clubhuis op de bar. Nadere informatie volgt nog, maar schrijf je alvast in!

Leuk als je meegaat!

Groeten van de kamporganisatie

****

Afgelopen activiteiten

Geslaagd zaalvoetbaltoernooi!!

Onze jeugdleden hebben zich vandaag allemaal van hun meest sportieve kant laten zien tijdens ons jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. De animo om mee te doen was groot, waardoor het de hele dag gezellig druk was in Het Gastland. In het klassement eindigden de volgende teams/spelers op de 1ste plek: - JO19 / JO16 / JO15: Team Atletico met spelers Gerrit, Bastiaan, Bas Karelse, Sven Dupont, Stein. - JO11: Team Ajax met spelers Raymon, Twan, Tim Salari, Thijs, Joep, Annouar. - JO13: Team… Lees meer

Trots op verkopers Grote Clubactie

We zijn mega trots op onze lotenverkopers van de Grote Clubactie. Onze jeugd heeft maar liefst 675 loten verkocht! Eros van de JO9-1 heeft maar liefst 70 loten verkocht en was hiermee de beste lotenverkoper van de vereniging. Als dank voor zijn enorme inzet heeft hij een cadeaubon van Intertoys gekregen. Streven was om met elkaar een bedrag van € 950,- of meer aan loten te verkopen. Deze doelstelling is ruimschoots behaald. Alle verkopers hebben daarom een leuk presentje gekregen.… Lees meer

Pietenfeest was supergezellig

Op vrijdag 1 december was het dan zover: het Pietenfeest voor de Mini’s en JO9 van onze vereniging. Het clubhuis was omgetoverd tot een echte Pietendisco! Nadat de kinderen zich hadden warm gedanst en (voor wie dat wilde) geschminkt waren, was het tijd voor de eerste ronde van de Pieten Bingo. De spanning was groot en de Pieten deelden leuke prijzen uit. Daarna was het tijd voor een frietje en een snack. Daarna ging de Pietenbingo door en werden er o.a. gezellige stoelendansen gedaan.… Lees meer


Meer activiteiten te bezichtigen in het archief >