30 oktober: Toernooienbeurs

26-10-2018

30 oktober: Toernooienbeurs

Op dinsdag 30 oktober a.s. organiseert vv Musketiers voor het 5e jaar een jeugdtoernooibeurs. Om 19.00 uur zal de beurs beginnen en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Zoals wellicht bekend, is een toernooibeurs het middel bij uitstek om deelnemende teams te vinden ten behoeve van de door een vereniging te organiseren thuistoernooien. Tevens is er de mogelijkheid tijdens deze beurs om afspraken maken voor eigen teams, om deel te nemen aan toernooien welke door andere verenigingen worden georganiseerd.

Om organisatorische redenen is het van belang om enige zekerheid te krijgen betreffende het aantal deelnemers. Daarom het verzoek gaarne uiterlijk 29 oktober aan te melden via de mail: toernooien@vvmusketiers.nl. Dit mailadres is ook te gebruiken voor meer informatie.