v.v. Musketiers

Archief

Nieuws

Naar nieuwspagina

De Grote Clubactie gaat van start!

21-09-2022

De Grote Clubactie gaat van start!

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de aanschaf van jeugddoeltjes. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code
Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje: https://www.clubactie.nl/instructie/) Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

Online verkoop
Voor onze overige leden hebben we ook een algemene verkooppagina voor onze vereniging: https://lot.clubactie.nl/lot/voetbalvereniging-musketiers/90087
Deel deze clublink makkelijk via WhatsApp, social media of e-mail met je familie en vrienden. De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij/zij wil kopen en na het invullen van zijn of haar gegevens ontvangt men per mail het lotnummer(s).

Superlot
Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

Voordelen voor jou:
- Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.
- Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten.
- De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te genereren op zowel onze als jouw eigen website en/of social mediakanalen.

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot door https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/voetbalvereniging-musketiers/90087 te gaan.

Kopers, alvast bedankt en verkopers, veel succes!

Heb je vragen over de Grote Clubactie? Neem dan contact op met Ineke en/of Sandra (info@vvmusketiers.nl)