Gezellige Nieuwjaarsreceptie

05-01-2020

Gezellige Nieuwjaarsreceptie

Gisteren vond in ons clubhuis de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie plaats; een mooi moment om met mede-Musketiers te proosten op 2020.

Het was gezellig druk toen onze voorzitter Berry het woord nam en iedereen welkom heette. Hij keek kort terug op het afgelopen jaar en vooruit naar wat komen gaat.

Daarna was het tijd om onze jubilarissen te huldigen. Wij hadden dit jaar 4 jubilarissen, van wie er 2 aanwezig waren.

Jacco Smit - 40 jaar lid
In 1979 is Jacco Smit op 8 jarige leeftijd lid geworden van de Musketiers. Hij heeft de hele jeugd bij onze club doorlopen en heeft in alle seniorenelftallen behalve het 1ste gespeeld. Hij is de stille kracht achter het 3de elftal en doet altijd mee met de 3de helft. Sinds vorig seizoen draait Jacco ook op zaterdagmiddag bardienst.

Ries van de Klift - 65 jaar lid
Ries is sinds 1954 lid van Musketiers. Hij was toen 15 jaar oud. Ries is op dit moment het oudste lid van Musketiers met het langstlopende lidmaatschap. Ries heeft jaren zelf gevoetbald bij onze club; bij het 1ste elftal maar ook bij de veteranen. Later was hij vaak samen met Kees van Verseveld langs de lijn te vinden bij de uit- en thuiswedstrijden van ons 1ste elftal. Tot slot heeft Ries geholpen bij de onderhoudsploeg op vrijdag.

Jubilarissen Jos van der Linden (40 jaar lid) en Piet Karremans (25 jaar lid) krijgen hun speldje op een later tijdstip opgespeld.

Alle jubilarissen, gefeliciteerd!

Na dit officiƫle gedeelte werd er nog gezellig nageborreld. We kijken terug op een leuke receptie en uit naar een goed en sportief 2020!