Gezocht: trainer/leider voor Musketiers 2

22-02-2021

Gezocht: trainer/leider voor Musketiers 2

Voor het volgende seizoen, ’21 – ’22, zijn wij op zoek naar een trainer/leider voor ons 2de elftal, die tevens het jeugdcoördinaat van onze club op zich neemt.

Musketiers 2 is een jong en ambitieus elftal, waarmee we graag de weg naar ons 1ste willen uitstippelen. De trainingsavonden zijn op maandag en woensdag. Wedstrijden worden op zaterdag gespeeld.

Als jeugdcoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor de trainers en leiders van onze jeugdelftallen en tevens contactpersoon voor ouders en spelers van onze jeugdafdeling.

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat die stevig in zijn schoenen staat, liefst in het bezit van trainersdiploma’s.

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een mail naar jeugdvoorzitter@vvmusketiers.nl