Jacco Kampert stopt als Trainer bij vv Musketiers

04-01-2021

Jacco Kampert stopt als Trainer bij vv Musketiers

Jacco heeft bij de TC aangegeven dat hij na 3 seizoenen gaat stoppen als trainer bij Musketiers.

"Het is even genoeg geweest. Ik ben nu 47 jaar en vanaf mij 6e jaar al met voetbal bezig, waarvan de laatste 15 jaar als trainer. In die tijd heb ik er alles voor gegeven en zeker ook veel voor moeten laten.

Tijden zijn veranderd en voor mij is het nu tijd om ook eens mijn eigen tijd in te delen. Ik heb eigenlijk nooit de ambitie gehad om hoofdtrainer te worden. Ik ben destijds begonnen bij mijn club GVVV om ooit als assistent trainer te eindigen maar helaas is dit niet zo gelopen. Het is gewoon zo op mijn pad gekomen, het hoofdtrainerschap en ik heb hier zeker geen spijt van.

Wat de toekomst brengt zien we vanzelf, maar voor nu is het even mooi geweest. Ik sluit niets uit want zo gaat het in de voetballerij, zoals met de meeste trainers, als de trein voorbij komt kan je twee dingen doen, voorbij laten gaan of opstappen, voor nu laat ik het even voorbij gaan.

Ik wil hierbij alle mensen bedanken met wie ik bij Musketiers heb samengewerkt: staf, bestuur en ook zeker de vrijwilligers. Zij maken het mogelijk binnen de club, dat wij als selectie en recreanten elke week weer kunnen sporten op een goed onderhouden sportpark. Ook natuurlijk de derde helft is belangrijk; de nodige drupjes zijn wel genuttigd (Henk weet wel wat ik bedoel).

Voor de toekomst ziet het er goed uit voor de club, mits de jongens bij elkaar blijven, maar daar ga ik wel vanuit.

Laten we hopen dat wij dit seizoen nog wel in actie komen, want we maken het natuurlijk wel gewoon goed af, dit seizoen.

Hierbij wens ik de club heel veel succes toe in de toekomst. Ik zal het zeker blijven volgen."

Groet,
Jacco Kampert