v.v. Musketiers

Archief

Nieuws

Naar nieuwspagina

Musketiers 4 KAMPIOEN!!

14-05-2023

Musketiers 4 KAMPIOEN!!

Het was een beetje vreemd afgelopen zaterdag. Voordat wij moesten spelen speelde onze enige concurrent DOVO al hun wedstrijd. En onder het toeziend oog van een aantal fanatieke “groen-witte spionnen” speelde DOVO gelijk en zo waren wij dus plots zomaar ineens KAMPIOEN! En dat voelde toch een beetje gek. Niet dat we niet blij waren, integendeel, maar als je kampioen wordt en je staat zelf op het veld geeft dat toch een extra lading! Nu moesten we, terwijl we al kampioen waren, nog in Rhenen onze eigen wedstrijd spelen. En dat werd een hele rare, gekke wedstrijd. Dick, onze keeper, stak met de bal aan zijn voet het hele veld over en schoot hem zo vol in de kruising 0 – 1. Daarna maakte ondergetekende een pracht van een omhaal en stond het ineens 0 – 2. En tot slot kwam wisselspeler Gerben, die er overigens niet eens was, in het veld en hij maakte de 0 – 3. Ongekend wat een wedstrijd! Ik raad u aan om een speler van Musketiers 4 aan te klampen en hem dan te vragen hoe deze wedstrijd nou precies is verlopen, u zult steil achterover slaan gelooft u mij!

Omdat de echte huldiging nog niet is geweest, er ook nog veel spelers afwezig waren, zal aanstaande zaterdag onze kampioenswedstrijd plaatsvinden. Iedereen die het leuk vindt is bij deze uitgenodigd om te komen kijken. We spelen om 14:30 thuis tegen de Merino’s. De weersverwachting ziet er goed uit, des te meer een reden om langs te komen en samen met ons te proosten op de titel!

Dat is dus voor volgende week. Maar omdat wij het afgelopen seizoen hulp hebben gehad van spelers uit zo’n beetje alle overige seniorenelftallen en zelfs van de oudste jeugdspelers van onze club, vonden wij het wel gepast en een goed idee om een feestavond te organiseren voor iedereen die Musketiers een warm hart toedraagt. Ook het bestuur vond het een goed idee, en dus staat dit feest gepland op vrijdag 23 juni vanaf 20:00! Het belooft een gezellige avond te worden waarbij, uiteraard zou ik willen zeggen, DJ Peek de muziek weer verzorgd! Hopelijk tot dan, of tot volgende week als wij onze kampioenswedstrijd spelen.

FORZA MUSKETIERS!