Nieuwe CORONA maatregelen vanaf 13 november

16-11-2021

Nieuwe CORONA maatregelen vanaf 13 november

Het kabinet maakte vrijdagavond bekend dat het met nieuwe maatregelen de besmettingen omlaag wil brengen. Dit heeft gevolgen voor jouw bezoek aan Musketiers, want vanaf nu veranderen er meerdere regels.

Publiek niet meer toegestaan bij trainingen en wedstrijden
In ieder geval tot zaterdag 4 december is er geen publiek welkom bij trainingen en wedstrijden. Dat betekent dat wij alleen mensen op ons complex toe mogen laten die komen trainen, training komen geven of vanuit hun functie aanwezig moeten zijn. Voor alle anderen is het sportpark voorlopig gesloten.

Clubhuis op zaterdag open
Ons clubhuis is doordeweeks gesloten. Op de zaterdagen is de kantine/het terras uitsluitend toegankelijk voor iedereen met een CoronaToegangsbewijs (CTB). Het clubhuis sluit op zaterdag om 18:00 uur.

En verder
Het gebruik van het CoronaToegangsbewijs verandert ook op andere plekken niet. Voor de kleedkamers heb je dus ook een CTB nodig. Heb je geen geldige QR-code in de CoronaCheck-App of op papier? Dan kun je geen gebruik maken van de overdekte faciliteiten en het terras.

OLIEBOLLEN
Voor het afhalen van oliebollen aankomende zaterdag, 20 november, is geen CTB nodig. Wil je op het terras een oliebol eten, dan is een CoronaToegangsbewijs wel vereist.

Wij hopen op de je medewerking en vertrouwen erop dat een ieder hierin zijn/haar eigen verantwoording neemt, waarvoor bij voorbaat dank!