Nieuwjaarsgroet van het bestuur

08-01-2021

Nieuwjaarsgroet van het bestuur

Beste leden,

Allereerst de beste wensen voor 2021 voor jullie allemaal!

Het afgelopen jaar hebben wij elkaar helaas minder gezien dan we gehoopt hadden. Na het stilleggen van de voetbalactiviteiten in maart, leek het er aan het eind van seizoen ‘19/’20 op dat er weer het één en ander op gang zou komen. Seizoen ‘20/’21 begon nog wel voortvarend, met o.a. mooie resultaten van verschillende elftallen en een goede trainingsopkomst. Helaas was dit van korte duur en zijn we tot op heden voetballoos. We missen natuurlijk het voetballen zelf, maar zeker ook de ontmoetingen op Het Sportpark en de activiteiten rondom onze vereniging.

Normaal gesproken zouden we in deze tijd onze Nieuwjaarsreceptie hebben, maar door de corona-omstandigheden, gaat deze niet door. Een belangrijk onderdeel tijdens deze receptie is altijd het huldigen van onze jubilarissen. Het bestuur is van plan om deze jubilarissen de komende weken in het zonnetje te zetten. Uiteraard worden deze huldigingen na afloop ook op onze website geplaatst.

Wij als bestuur willen jullie bedanken voor het begrip en vertrouwen dat we het afgelopen jaar van jullie hebben mogen ontvangen. We hopen met z’n allen dat we na deze lockdown en de komende vaccinatieperiode deze bijzondere tijd achter ons kunnen laten en ons vizier op de toekomst kunnen richten. Zodat we allemaal weer lekker kunnen voetballen en het normale verenigingsleven weer kunnen oppakken.

Tot slot willen wij aandacht besteden aan het vertrek van onze voorzitter, Berry. Wij bedanken hem voor zijn voorzitterschap van de afgelopen jaren. Hij heeft in die tijd veel inzet en tijd in onze club gestoken, wat zeer gewaardeerd wordt! Op een later tijdstip, wanneer dit weer kan, zullen wij officieel afscheid nemen van Berry.

Blijf gezond!

Namens het bestuur,