Opleiding verenigingsscheidsrechter

21-06-2022

Opleiding verenigingsscheidsrechter

Beste Musketier,

Graag breng ik het thema scheidsrechters onder jullie aandacht.

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat we uit een te kleine pool putten en dat als we niets doen het volgend seizoen realistisch is dat er geen scheidsrechter voor een wedstrijd is. Vandaar dat ik een nieuw initiatief ben gestart om een opleiding Verenigingsscheidsrechter aan te vragen bij de KNVB. Meer informatie over deze opleiding in de link:

Het is een leuke, interactieve en laagdrempelige opleiding die iedereen kan volgen. Twee leden hebben zich al aangemeld die nu geen scheidsrechter zijn.

Aan een ieder de vraag om mee te denken wie dat binnen jullie team, begeleiding en ouders wil doen.

Heb je vragen zoek dan even contact met me: mailen naar josvdlinden@hotmail.nl of bellen naar 06-37286870

Groeten,
Jos van der Linden