Start Grote Clubactie: 14 september

06-09-2019

Start Grote Clubactie: 14 september

Net als voorgaande jaren, doen wij ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Een actie waarbij onze leden geld op kunnen halen voor onze eigen vereniging. Een lot kost € 3,- en lotenkopers maken o.a. kans op de hoofdprijs van € 100.000,-!

De opbrengst van de actie zal gebruikt worden als bijdrage aan de bouw van een afdak aan ons clubhuis.

Vanaf zaterdag 14 september start de actie en kan de verkoop beginnen. Volgende week zullen de verkoopboekjes met een begeleidende brief tijdens de training worden uitgedeeld. Heb je geen boekje ontvangen, maar wil je toch verkopen? Vraag dan even een boekje aan Sandra Karremans.

Niet langs de deur, maar wel loten (ver)kopen? Dan is er vanaf 14 september ook de mogelijkheid online loten te bestellen: http://toolbox.clubactie.nl/actie/VoetbalverenigingMusketiers Deze link doorsturen naar je vrienden, familie en bekenden is natuurlijk een goed idee!

Natuurlijk hebben we ook iets voor de beste verkoper van onze club... Doe dus allemaal mee en verkoop zoveel mogelijk loten voor onze vereniging!

Verkopers en kopers... alvast bedankt!