Steun Musketiers en (ver)koop een Superlot

12-10-2021

Steun Musketiers en (ver)koop een Superlot

Zaterdag 18 september is de Grote Clubactie van start gegaan. Ons doel dit jaar is het opknappen en verduurzamen van ons clubhuis.

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te (ver)kopen en maak kans op mooie prijzen.

Voordelen voor de koper:
=> Met de aanschaf van 50 loten maakt hij/zij 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.
=> Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten.
=> De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te genereren op zowel onze als de kopers eigen website en/of social mediakanalen.

Door de aankoop van een Superlot maken wij als club bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! (Ver)koop daarom een Superlot door naar https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/voetbalvereniging-musketiers/90087 te gaan. Je kunt ook contact opnemen met Ineke of Sandra (info@vvmusketiers.nl) voor meer informatie.

We gaan voor een geweldig resultaat en hopen op jouw steun.