Toernooibeurs

07-10-2019

Toernooibeurs

Donderdag 31 oktober organiseert vv Musketiers voor het 6e jaar een toernooibeurs.

Musketiers wil graag verenigingen uitnodigen om deel te nemen aan deze beurs, die begint om 19:00 uur en rond 21:00 uur zal eindigen.

Zoals bij u wellicht bekend is een toernooibeurs het middel bij uitstek om deelnemende teams te vinden ten behoeve van de door uw vereniging te organiseren thuistoernooien. Tevens kunt u tijdens deze beurs uitstekend afspraken maken voor uw eigen teams, om deel te nemen aan toernooien die door andere verenigingen worden georganiseerd.

Om organisatorische redenen is het van belang om enige zekerheid te krijgen betreffende het aantal deelnemers. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om voor 17 oktober aan te melden via e-mail. Ook meer informatie is via e-mail verkrijgbaar.

Toernooicommissie vv Musketiers
Jacqueline van Manen