Vakantievoetbal Editie 2

28-06-2021

Vakantievoetbal Editie 2

Tijdelijke actie voor de leden van Musketiers:
Bij aanmelding van min. 5 teamleden krijgt iedereen die zich inschrijft 10% korting! Schrijf je zo snel mogelijk in!

Na een succesvolle eerste editie pakken de heren van Vakantievoetbal door! Zo’n 42 deelnemers hebben tijdens de eerste editie twee dagen lang enorm genoten. Na veel geleerd te hebben van de eerste editie zijn de organisatoren druk bezig met de voorbereidingen van de tweede editie. Met als doel om de tweede editie alle kinderen 3 super dagen te laten beleven.

Het evenement vindt plaats tijdens de zomervakantie. Op 26 t/m 28 juli kunnen de kinderen van 10:00 tot 16:00 bij ons terecht. De kinderen zullen gedurende deze drie dagen diverse onderdelen beoefenen. Denk hierbij aan technische trainingen, wedstrijden, toernooitjes, een voetbalquiz, maar ook voetbalspelletjes en er is zelfs een pannakooi aanwezig! Ook ontvangen alle deelnemers een gratis bidon zodat ze tijdens en na het evenement geen dorst zullen hebben. Daarnaast wordt een gezonde lunch verzorgd, inclusief een tussendoortje en drinken. Alle kinderen zijn welkom, dus ook als uw kind nog niet voetbalt.

De activiteiten vinden plaats op ons sportpark!

Wilt u dat uw kind in de vakantie 3 dagen opgevangen wordt en plezier kan maken met vrienden/vriendinnen? Meldt uw kind dan zo snel mogelijk aan via het formulier op onze site www.vakantievoetbal.nl!

Hier kunt u ook in alle rust nog even de uitgebreide informatie doorlezen! Let op; de inschrijf plekken zijn (helaas) beperkt.

Wilt u op de hoogte blijven van het programma en de geplande activiteiten volg ons dan op Facebook en/of Instagram en mis niks! Voor vragen, neem contact met ons op via de mail info@vakantievoetbal.nl of telefonisch (06-18547280)