Heren 4

Teamfoto: Heren 4

Voeg- en Renovatiebedrijf Jos Tollenaar Dynamostaal BV Bouwinfrasupport.com

07.09.21

En ja, toen was het ineens zaterdag 4 september 2021! Op deze dag stonden voor het eerst sinds bijna een jaar weer officiële wedstrijden gepland. Maar, zoals de ervaring ons wel heeft geleerd, is het na een planning nog niet zeker of er daadwerkelijk gespeeld gaat worden. Gelukkig was dat nu wel het geval! Niet alleen wij van musketiers 4, want ja wij zijn vanaf nu “ De Mussen 4”, maar alle voetballers van ons cluppie konden zich opmaken voor weer eens een echt potje! Voor de senioren was het een bekerwedstrijd en voor de jeugd was het hun eerste wedstrijd in hun eerste van de in totaal drie competities die ze dit seizoen krijgen. Vraag me niet hoe je drie competities in één seizoen gepast krijgt maar het schijnt te kunnen!

Wij, De Mussen 4 dus, speelden een thuiswedstrijd tegen Austerlitz. Een voor ons onbekende tegenstander. Maar omdat zij al begonnen aan hun warming up toen wij nog moesten gaan omkleden beloofde het een pittig potje te worden. Want, begin je op dit niveau zo fanatiek aan de warming up dan moet er haast een “plan" bedacht zijn. Een “plan" om ons te verslaan. En ja, er was ook echt een “plan" bedacht. Tenminste dat maakten wij op uit de communicatie tussen spelers en hun leider. In de eerste 10/15 minuten was het van onze kant rommelig en niet goed. Maar dat lag meer aan ons zelf dan aan het “plan" van de tegenstander. Maar toen wij uiteindelijk door hadden dat we weer een echte wedstrijd aan het spelen waren, ging het lopen. Austerlitz had niet veel meer in te brengen en hadden zodoende niets meer aan hun “plan". Uiteindelijk wonnen wij met 8 – 1. Helaas drukte onze Jan bij het verzenden van de uitslag naar de KNVB waarschijnlijk per ongeluk op een verkeerde knop want 7 – 1 is namelijk als uitslag door gegeven. Maar niemand ligt daar waarschijnlijk wakker van. Of het moet onze Gerrit zijn. Hij scoorde namelijk een loepzuivere hattrick in de 2e helft. Maar omdat het nu 7 – 1 is geworden kunnen we niet met zekerheid zeggen welk doelpunt er is vervallen en dus kunnen we deze loepzuivere hattrick helaas niet officieel erkennen. Sorry Gerrit, maar wij erkennen alleen officieel geregistreerde mijlpalen. Wel verwacht ik later dit seizoen nog een officiële mijlpaal van Gerrit te kunnen vermelden! Verder nog nieuws, naast die mooie overwinning? Jazeker!

In de afgelopen, veel te lange, periode zonder wedstrijd is veel gebeurd. Zo zijn wij een paar “vaders” rijker geworden. Ja ,iedereen heeft de vrije zaterdagen van de afgelopen maanden op zijn eigen manier ingevuld! Verder zijn er helaas een paar spelers gestopt. Ondanks een speciaal voor hem ontworpen shirt met rugnummer 99 heeft Wesley besloten te stoppen bij ons team. Danny heeft door blessureleed helaas ook moeten stoppen en verder zijn er een paar spelers die door fysieke ongemakken minder mee kunnen doen. Maar zoals gewoonlijk blijft iedere oud speler welkom tijdens de training, wedstrijd of kampioensfeest. Dat laatste is mogelijk wat voorbarig maar ik heb het maar vast genoemd! Tegenover spelers die zijn vertrokken staat ook de komst van een nieuwe speler. Willem, welkom! En wat ook niet is veranderd is dat we, ondanks een app-groep met meer dan 30 deelnemers, gewoon weer met hangen en wurgen 13 veldspelers op de been konden krijgen! Maar Nicola( mussen 3) en Justin(JO16) hebben ons uit de brand geholpen. Thanks mannen!

Wat vooral overblijft is dat we weer begonnen zijn. En laten we alstublieft hopen dat we dit seizoen gewoon op een normale manier kunnen uitspelen. Wij(spelers) willen dat, maar ook voor onze club zou het zeer welkom zijn. Zeker met in het achterhoofd het aanstaande jubileum waar je als club toch graag aandacht aan wilt besteden. Wij bereiden ons nu voor op aanstaande zaterdag. We spelen dan een uitwedstrijd in Maarn tegen SVMM.

Ik hoop tot snel, op ons sportpark!