v.v. Musketiers

JO13

Teamfoto: JO13

Sponsoren

Van Verseveld Infra Azero adviesgroep

Foto's: https://vvmusketiers.nl/galerij/jo13-20-21

***
Musketiers JO13-1 - VRC JO13-3: 11-1 (5-0)
Zaterdag, 3 oktober 2020

Het was erg stil vanmorgen op en bij de vereniging. Amper een auto op de parkeerplaats, publiek dat niet aanwezig mocht zijn. Treurig geheel zo….maar goed, we konden voetballen en daar kwamen we ook voor. Antwan en Wessel waren afwezig als ook Stijn die met JO15 mee ging (maar toch nog wat minuten bij ons heeft meegedaan). Vandaag debuteerden Emy en Madelief. Na de twee eerder gewonnen wedstrijden, vandaag een thuiswedstrijd waarin we de goede reeks wilden voort zetten.

Al heel snel kwamen we op een 1-0 voorsprong. De bal ging via goed combineerwerk van de middenvelders naar Jens. Uit de draai schoot hij onverwacht op goal en maakte de 1-0. Binnen de 5 minuten daarna schoot Joël op de keeper, schoot Lukas voorlangs en Eros over. De poging daarna ging er wel in. Jens passte breed naar Madelief op rechts. Ze zag dat de keeper ver voor de goal stond en schoot de bal knap over hem heen binnen, 2-0. VRC had moeite met ons spel, dat redelijk goed over de flanken ging. Een schot van Joël werd door de keeper gekeerd. Irianah lette goed op het maakte de 3-0 in de rebound. De eerste kans van VRC kwam hierna. Een uitbraak door het midden werd door ons niet goed ingeschat. Op snelheid werden we geklopt. De bal ging met een lob over de uitkomende Tim heen. De bal ging via onderkant lat richting de paal. Gelukkig was Tim op tijd en kon de bal voor de lijn pakken. De volgende Musketiers aanval leek te stranden in een ophoping rond de 16. Via wat gekluts pikte Jens de bal op en schoot buiten de 16 op goal, over de keeper heen, 4-0! Nog net voor de rust pikte ook Eros zijn goal mee. Hij zette met Lukas de aanval op rechts op. De voorzet kwam bij Irianah die op zijn beurt de bal meegaf aan de doorgelopen Eros. Hij prikte de bal buiten bereik van de keeper, 5-0! Het slot eerste helft kwam van VRC. Wederom een counter die wij niet goed beoordeelden. De aanvaller was sterker aan de bal en sneller. Tim kwam uit en raakte het schot nog wel iets aan, maar kon niet verhinderen dat de bal precies het hoekje in viel, 5-1. Maar prima gespeeld de eerste helft. Mooie ruststand!

Na rust denderde de groen witte trein door. VRC probeerde wel door de verdediging te komen, maar Dennis en Joep (afwisselend als laatste man) waren ze elke keer de baas. Een goede voorzet van Niels werd eruit gehaald door VRC door hands te maken. De scheidsrechter kon niets anders doen dan de bal op de stip te leggen. Dennis legde aan en schoot prima de 6-1 binnen. Over rechts liepen de aanvallen wat minder goed. Er lag heel veel ruimte, maar hier gingen we niet goed mee om. De linkerkant liep daarentegen super. Victor, Joep en Lukas waren keer op keer gevaarlijk. Lukas was al een paar keer goed doorgekomen en bekroonde zijn goede spel ook al snel met een goal. Hij zette zijn eigen aanval op. Speelde zijn man uit en ging alleen op de keeper af. Hij hield het hoofd koel en schoot in de korte hoek de 7-1 binnen. Ook Joep kreeg zijn goal. Van achteruit zette hij met Eros de aanval op. Het een tweetje met Jens zette hem uiteindelijk voor de goal en hij schoot beheerst de 8-1 binnen. Joël stond ook nog niet op het lijstje en mocht hierna aantreden. Lukas werd door Eros weggestuurd. Hij ging tot de achterlijn, trok de bal voor en Joël schoof de 9-1 binnen. Het volgende moment was wederom voor Lukas. Dit keer een bal van Victor. Lukas speelde dezelfde man weer uit en schoot de bal bijna identiek aan de eerste goal binnen, 10-1. Het slot kwam van Madelief. De uittrap van Tim, kwam bij Antwan. Hij tikte de bal door en Joël ging op de keeper af. Naast hem liep Madelief mee. Zij kreeg de bal en bepaalde de eindstand op 11-1! Een hele prima wedstrijd vandaag. Daar waar we vorige week tig kansen kregen, vlogen ze er vandaag bijna allemaal in. Volgende week de topper tegen VVA!

Statistieken:
1-0 Jens (Irianah) ‘4
2-0 Madelief (Jens) ‘6
3-0 Irianah (-) ‘ 9
4-0 Jens (-) ‘16
5-0 Eros (Irianah) ‘24
6-1 Dennis (Pen.) ‘34
7-1 Lukas (-) ‘36
8-1 Joep (Jens) ‘43
9-1 Joël (Lukas) ‘48
10-1 Lukas (Victor) ‘53
11-1 Madelief (Joël) ‘58

GVVV JO13-2 - Musketiers JO13-1: 0-3 (0-1) / Veel, erg veel kansen..weinig goals.
Zaterdag, 26 september 2020

Erg vroeg stonden we daar in Veenendaal, half 9. Vandaag ontbraken Antwan, Stijn en Niels. Als vervangers deden mee Guido, Twan en Sieme.
We begonnen met de opstelling, Tim, Matthijs, Dennis, Joep, Victor, Lukas, Irianah, Wessel, Eros, Jens en Joël.

In het eerst deel van de wedstrijd ging het gelijk op en was GVVV iets sterker op het middenveld. Tot veel kansen kwam het niet. Zo nu en dan kwam er een aanvaller door, maar het slot met Dennis en Joep liet niets door. Na de eerste paar minuten werden wij steeds gevaarlijker. Met name met de lange bal. GVVV stond erg hoog te verdedigen...tot bijna op de middenlijn. Een bal er over heen en we werden gevaarlijk. Joël en Jens gingen er een paar keer er al vandoor, maar profiteerden nog niet van de kansen die kwamen. Ook Eros en Sieme konden vaak op snelheid gevaarlijk worden. De eerste kans kwam voor Jens. Hij werd door Joël weggestuurd en ging alleen op de keeper af. De bal ging helaas recht op de keeper af. Een volgend moment was voor Sieme. Hij werd door Dennis diep gestuurd. Ook hij was sneller dan zijn tegenstander, maar ook hij raakte de keeper in plaats van de touwen. De volgende kansen kwamen van Joël (over), Eros (naast) en Jens (keeper). Gelukkig kwam er toch een doelpunt in de eerste helft. Joep ging mee naar voren en werd door Twan op maat bediend. Hij tikte de 0-1 binnen. Het gevaar van GVVV kwam in de eerste helft van en over de flanken, maar met name Victor en Matthijs speelden goed en daardoor gingen we met een 0-1 voorsprong de rust in!

In de tweede helft was het eigenlijk eenrichtingsverkeer naar het doel van GVVV. Het regende kansen voor ons. Wat hebben we er veel om zeep geholpen! We kunnen er een handvol melden, die echte open kansen waren. Voor nu houden we het bij een terecht doelpunt van Joël dat werd afgekeurd. Twan was mee opgekomen op rechts en stuurde Eros diep. Hij ging richting achterlijn, gaf goed voor en Joël schoot binnen. Een verdediger stond er nog ruim voor, maar de scheidsrechter keurde hem toch af. Gelukkig was het kort daarna wel raak. Na zoveel verspilde kansen is het een opluchting als die tweede goal er toch in valt. Na een 10 minuten in de tweede helft gaf Matthijs van de zijkanten voor. Joël en Irianah misten de bal. De bal bleef liggen in de kluts. Jens pikte de bal op en schoot de bal binnen, 0-2. Kort voor tijd kwam er nog een treffer bij. Een corner van GVVV werd onschadelijk gemaakt. Op de counter gingen we er vandoor. Eros stuurde Wessel weg. Uiteindelijk hield hij het hoofd koel en schoot diagonaal de 0-3 binnen.

Prima resultaat, drie punten...maar met alle kansen die we gehad hebben, hadden er nog wat meer goals gemaakt moeten worden.

Statistieken:
0-1 Joep (Twan) ‘12
0-2 Jens (-) ‘40
0-3 Wessel (Eros) ‘60

***
v.v. Musketiers JO13-1 – CDW 13-3: 7-0 (3-0) / JO13 goed van start in de competitie
Zaterdag 19-9-2020

Heerlijk weer competitie voetbal! Het zonnetje erbij, complete selectie en een thuiswedstrijd. De bekerwedstrijden zijn we dus goed doorgekomen, maar de competitie is toch weer iets anders. We beginnen weer helemaal op nul! We begonnen in de volgende opstelling: Tim, Matthijs, Dennis, Joep, Antwan ; Niels, Irianah, Eros, Wessel, Joël en Jens. We begonnen meteen vanaf het fluitsignaal met druk zetten naar voren. Al snel kregen we een zestal! kansen. Daarbij waren Jens, Joël, Eros en Stijn al heel dichtbij een doelpunt. Het vizier bij allen stond niet scherp. De hoeken werden bij het inschieten niet gezocht, de bal vloog een keer voorlangs en Stijn raakte de paal. Dat er kansen kwamen was natuurlijk positief, maar het uitspelen van die kansen moest echt beter. Ook was ons veldspel niet heel goed. Het veld werd naar voren te klein gemaakt, terwijl we het breder moesten maken. Continu liepen we ons vast in de drukte of speelden de medespelers niet goed aan, waardoor we ook veel goede aanvallen niet door konden zetten. Maar goed, kansen waren er volop en dan uiteindelijk moet die er een keer in. Na 13 minuten vloog de bal er eindelijk in. Niels stuurde Stijn diep. Hij gaf van rechts voor. Joël haalde uit. De keeper redde in eerste instantie, maar in de rebound maakte Joël de 1-0. 4 Minuten later was het weer raak. Dit keer ging de bal van links naar rechts. Wessel gaf voor, tikte de bal door naar Eros. Met een steekbal bereikte hij Joël, die de 2-0 binnenschoot. Het positiespel bleef desondanks niet goed en veel kansen gingen verloren. De achterste linie stond wel goed. Antwan, Matthijs, Victor en Dennis maakten geen fouten. En Joep speelde een prima eerste helft en dook overal tussen en veroverde de meeste ballen. Uiteindelijk scoorde Eros op slag van rust de 3-0. Hij zette zelf de aanval op. Hij passte breed naar Stijn. Hij gaf de bal terug iets achter Eros. Eros kreeg de bal toch goed mee en schoot de bal beheerst binnen. 3-0 Was tevens de ruststand.

Na rust pakten de jongens de aanwijzingen goed op en ging er meer over de flank. Wessel werd voortdurend diep gestuurd en Niels kwam veelvuldig op en kon een aantal voorzetten geven. Toch was de afronding droevig. Slappen schoten, niet schieten, te hard iemand diep sturen: kortom niet heel goed. Het duurde bijna een kwartier voordat het aanvallend echt gevaarlijk werd. Eerst was Wessel dichtbij. Zijn afstandsschot raakte de paal. Daarna was Lukas dichtbij. Hij raakte de lat. Daarna kwam er een goede aanval. Matthijs had een aanval onschadelijk gemaakt. Via Irianah werd Niels diep gestuurd en passte meteen goed door op Joël. De keeper kwam uit. Met een lob ging de bal over de keeper. Deze laatste kon nog net met het topje van zijn vinger de bal aanraken. Genoeg om de bal net langs de verkeerde kant van de paal te doen gaan.
We wisselden van keeper. Joep ging op de goal staan en Tim ging de spits in. Kort daarna scoorde hij meteen. Uit een corner van Irianah kopte hij goed binnen, 4-0. We werden scherper in de aanval en hielden er continu druk op. Wessel werd diepgestuurd door Victor. Met een geplaats schot probeerde hij de keeper te verschalken. De bal krulde over hem heen, maar spatte uiteen op de lat. Een 4 minuten later, werd Niels door Mathhijs diep gestuurd. Niels die, een sterke tweede helft speelde, zocht de achterlijn voor. Legde de bal strak terug. Irianah liep er tegenaan en ramde de 5-0 binnen! 2 Minuten later was het wederom Irianah die de goal maakte. De corner van Jens bleef hangen voor de keeper. Mathhijs zag Irianah randje 16 staan. Hij legde de bal goed terug en Irianah schoot koeltjes binnen 6-0. Het slotakkoord kwam op naam van onze keeper in de spits, Tim. Weer via een corner van Jens, kwam de bal in een scrimmage. Via wat geflipper kwam de bal voor de voeten van Tim, die hoog in de korte binnenschoot, 7-0. In de laatste seconden was Niels nog dichtbij. Naar aanleiding van zijn goede spel, was het een mooie bekroning geweest als de bal erin ging. Op links schoot hij laag diagonaal de bal in. De keeper moest zich helemaal strekken en tikte de bal rakelings voorlangs. Prima uitslag voor de eerste wedstrijd en wat betreft positiespel wat verbeterpuntjes.

Statistieken:
1-0 Joël (-) ‘13
2-0 Joël (Eros) ‘17
3-0 Eros (Stijn) ‘30
4-0 Tim (Irianah) ‘46
5-0 Irianah (Niels) ‘51
6-0 Irianah ( Matthijs) ‘53
7-0 Tim (-) ‘54

***
VV Musketiers JO13-1 – Hoogland JO13-3: 3-2 (0-1) / Door in de beker!
Zaterdag 12 september 2020

De laatste bekerwedstrijd in de poule fase. Na een overwinning en het gelijke spel vorige week was vandaag een gelijkspel genoeg om door te gaan in de beker. In tegenstelling tot vorige week waren we vandaag weer compleet. We startten de wedstrijd op een doorweekt veld met de volgende opstelling: Tim: Stijn, Joep, Dennis, Victor; Niels, Irianah, Eros, Wessel; Joël en Jens. De eerste helft hadden we het overwicht en kwamen we tot een paar goede kansen. In de beginfase ging een schot van Irianah maar net over en was Jens dichtbij met een afstandsschot dat op de paal kwam. Het spel echter was alles behalve goed. De verdediging had niet veel te doen, maar los van het verdedigende werk was het van onze kant echt niet goed. Veel passen kwamen niet aan bij een medespeler. Veel duels werden niet aangegaan en de balaannames waren ook vaak slecht, waardoor we heel veel balverlies leden. Misschien daarom dat het terecht werd afgestraft door Hoogland. De tegenstander had tot dan geen enkele kans gehad en ging na balverlies van ons er vandoor. De verdediging kon de aanvaller niet bijhouden en deze schoot koeltjes de bal achter Tim het doel in. We gingen met een 0-1 achterstand de rust in.

Tijdens de rust konden we wat orde op zaken stellen. Er moest een tandje bijgezet worden en we moesten wat feller en nauwkeuriger in de duels worden. De jongens pakten het erg goed op en gooiden meteen de beuk er in. We gingen vol op de aanval spelen en al snel kwamen er veel kansen. Het duurde nog wel een tiental minuten voordat we de gelijkmaker te pakken hadden. Via een goede aanval met Joël en Jens in de voorbereidende rol, kwam Wessel op links vrij te staan. Hij schoot diagonaal de gelijkmaker binnen! Kort daarna werd de keeper van Hoogland gewisseld. Voor hem wat minder leuk, maar voor ons kwam het niet slecht uit. De keeper had al een aantal goede reddingen verricht. Het duurde even maar een paar minuten later gaf Niels voor op Jens. Hij draaide naar zijn goede been en schoot buiten de 16 op goal. De keeper schatte de bal verkeerd in en liet de bal over zich heen door zijn handen glippen. De bal viel achter hem de lijn over de goal in, 2-1. In korte tijd hadden we laten zien wat we kunnen en werd de achterstand weggebogen. De genadeslag kwam 5 minuten later. Eros ging er op rechts vandoor. Gaf voor op Lukas die helemaal vrij stond in het midden. Zijn eerste schot werd door de keeper geblokt. De rebound schoot hij er wel in, 3-1! Het werd op het slot nog even spannend. Door een fout van ons werd het 3-2 met nog 2 minuten te spelen. Gelukkig liep het verder goed af en wonnen we deze laatste wedstrijd in de poule voor de beker. We eindigden als eerste in de poule en gaan door in de beker!

Statistieken:
1-1 Wessel (Jens) ‘44
2-1 Jens (Niels ‘54
3-1 Lukas (-) ‘58

***
Musketiers JO13-1 – ’t Vliegdorp JO13-3: 2-2 (2-1) | Eén en ander moet nog verbeterd worden.
Zaterdag 5 september 2020

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen stond vandaag op het programma. We hadden er weer veel zin in. Hoewel de eerste schoolweek ook liet zien dat de conditie en fitheid nog niet optimaal zijn. Vandaag hadden we een krappe bezetting met maar 1 wissel. Joep en Lukas ontbraken. We begonnen in de opstelling: Tim; Matthijs, Dennis, Victor, Stijn, Antwan, Niels, Eros en Wessel; Joël en Jens.
De wedstrijd kwam wat traag op gang. In het begin was al goed te zien dat beide teams het veld behoorlijk groot hielden en dat er veel gaten op het middenveld lagen. Het spel ging daarom ook aardig heen en weer en beide teams prikte bij aanvallen snel door de verdediging van de tegenstander heen. Na wat kleine kansjes (Geen echt gevaar voor Tim) waren wij aanvallend gezien veel sterker. Vooral via de steekbal door het midden en over rechts. De eerste dot van een kans kwam uit een corner van Eros. Hij gaf bij de tweede paal voor, waar Joël ongedekt stond. Hij probeerde in te koppen, maar raakte de bal net verkeerd waardoor de bal naast de verkeerde kant van de paal werd gekopt. De volgende kans kwam van Jens. Nadat Dennis een vrije trap naar voren had geschoten, verlengde Joël de bal en Jens ging alleen op de keeper af. De afronding was helaas niet hoe we het hoopten, want de bal ging net naast. Vervolgens mistte Joël een grote kans. Niels ging op rechts er vandoor. Hij gaf half hoog voor. Joël moest hem in een keer nemen, maar tikte de bal net naast. Vervolgens plaatste Eros de bal achter de verdediging. Jens ging alleen op de keeper, maar helaas ging de bal weer naast. In korte tijd hadden we al ruim voor moeten staan. Gelukkig ging de aanval hier na er wel in. Victor stuurde Wessel diep. Hij tikte door op Eros, die zijn man uitkapte en koeltjes afrondde, 1-0. Heel lang konden we er niet van genieten. We gingen de fout in door bij een ingooi halverwege onze helft op links niet op te letten. De aanvaller ging er vandoor. Haalde de achterlijn en trok de bal voor. De aanvaller liep er tegenaan en scoorde de gelijkmaker. Een paar minuten later namen we weer de leiding.
Dit keer ging het via links, de bal kwam via Stijn bij Joël. Met twee tegen een gaf hij Jens de bal, die dit keer de bal diagonaal in de verre hoe binnenschoot, 2-1! We haalden de rust met de voorsprong.

Na de rust was het niet goed van met name ons. We lieten gigantische ruimtes vallen, waardoor we niet goed de aanvallers konden bereiken. Als alternatief probeerden we vaak de lange diepe bal, maar tegen hun verdediging kwamen we toch snelheid tekort. Achterin stond het bij ons niet goed en Vliegdorp kwam gedurig gevaarlijk voor de goal. Gelukkig hadden zij het vizier ook bepaald niet scherp staan en schoten of naast of Tim kon de inzetten keren. Na een veertig minuten vloog de bal er toch in na gestuntel van onze kant. Gezien de eerste helft toch jammer dat we zo ver terug zakten. Op het eind kregen wij weer grote kansen, waarvan Eros en Joël de beste kansen kregen. Eros werd een minuut voor tijd neergehaald op de rand zestien. Hij nam de vrije trap goed en krulde de bal richting kruising. Doordat de bal wat meer snelheid miste, kon de keeper de hand er tegen zetten. Joël kwam voor de rebound inlopen en was het eerst bij de bal. De hoek was echter al zo klein, dat de bal in het zijnet werd geschoten. Vliegdorp ging ook nog een keer naar voren. Een halve voorzet zeilde nog gevaarlijk richting verre hoek, maar ging gelukkig toch voorlangs. Het bleef dus 2-2.Gezien de tweede helft toch misschien een goede uitslag!

Statistieken:
1-0 Eros (Wessel) ‘15
2-1 Jens (Joël) ‘24

***
Quick 1890 JO13-4 – Musketiers JO13-1: 2-8 (0-4) | We are back…eindelijk.
Zaterdag 29 augustus 2020

Hè hè….eindelijk weer actie op de velden. Onderhand zijn we al vergeten wanneer we precies de laatste wedstrijd hebben gehad, maar we mogen gelukkig weer. Uiteraard heeft de KNVB meteen in de laatste week van de vakantie een wedstrijd ingepland. Na afgelopen week één training gehad te hebben, gingen we de wedstrijd in. De enige afwezige vandaag was Wessel. Nieuweling Antwan en oude bekende Jens maken de selectie voor dit jaar compleet. We begonnen met de volgende opstelling: Tim ; Matthijs, Joep, Dennis, Victor ; Niels, Irianah, Lukas, Stijn ; Joël en Jens. De aanvoerdersband was voor Joep.

We begonnen de wedstrijd met enige voorzichtigheid. Het ging wel gelijk op en het spel ging nog redelijk op en neer. De eerste kansjes waren voor ons. Jens probeerde het na 5 minuten in de korte hoek, maar trof het zijnet. Vervolgens probeerde hij van ver diagonaal de bovenhoek te zoeken, maar de bal ging ver over. Achterin stond het bij ons prima. Joep liep de gaten goed dicht en daarachter was Dennis het extra slot op de deur. Victor had weinig moeite op links en ook Matthijs was zijn directe tegenstander de baas. Op het middenveld voetballen is doorgaans wat lastiger en dat was in het begin voor onze jongens heel even het geval. Het snel omschakelen bij balverlies en het niet te veel met de bal aan de voet doorlopen bleken wel dingentjes te zijn waar we op moesten gaan letten. Gelukkig pakten de jongens het snel en goed op en gingen al vrij snel de combinatie met elkaar zoeken en meteen liep het soepel en werden we gevaarlijk. Een lange bal van Lukas kwam bij Jens terecht. Hij kapte zijn tegenstander uit en gaf de voorzet hard en laag voor. Joël kwam inlopen, maar kreeg de bal verkeerd op de voet en prikte de bal naast de goal. De eerste treffer kwam van Jens. De keeper wilde ingooien naar een verdediger. Jens zette meteen druk, veroverde de bal en scoorde de 0-1. Niet kort daarna maakten we onze tweede. Na goed jagen van Niels, kreeg Eros de bal. Met een goede steekpass bereikte hij Jens op rechts. Hij pakte een paar meters en schoof de bal in de korte hoek binnen, 0-2. We hadden de druk er goed op zitten en zaten prima in de wedstrijd. Onder andere Joep kon regelmatig doorschuiven en was ook betrokken bij doelpunt nummer 3. Dennis gaf de bal mee aan Irianah. Joep ging er over heen en kreeg de bal in de loop mee. Hij kwam tot aan de achterlijn, legde de bal goed terug op Joël en hij prikte de 0-3 binnen. Net als het vorige doelpunt ging er weer een hele mooie aanval aan vooraf. Nog voor het rustsignaal werd Niels door Jens diep gestuurd. Daar waar we een voorzet verwachten, profiteerde Niels van de opgelaten korte hoek. Hij schoof de bal bekeken binnen. Op randje van het rustsignaal werd er nog een doelpunt afgekeurd. Beetje twijfelachtig, maar volgens de scheidsrechter buitenspel. Stijn speelde Joël aan die links op de hoek van de 16 de bal in de rechterbovenhoek binnen schoot. Helaas afkeur, maar wat een tussenstand, 0-4!

Kort na rust deed Quick wat terug. Ook hier een twijfelachtige beslissing. De rechteraanvaller was onze verdediging te snel af. Hij ging richting de 16. Voor ons was het er buiten, Victor greep in, maar de scheidsrechter zag er een pingel in. De strafschop werd binnengeschoten, 1-4. Nog geen minuut later herpakten we ons. Matthijs gaf een lange bal op Niels. Hij ging goed door en ging zijn man voorbij. Uit een kluts met een verdediger pikte Eros de bal op en schoot goed binnen, 1-5. Quick kwam wel meer aan voetballen toe en met name op rechts werden ze gevaarlijk. Antwan en Irianah hadden zo nu en dan de handen vol, maar echt gevaarlijk voor de goal van Tim werd het niet. De aanvallen van ons gingen door en Stijn was al een keer dichtbij, maar schoot over. Lukas kon van ver uithalen en daarna Joël, maar beide keren pakte de keeper de bal. De volgende aanval ging er wel in. Stijn werd op rechts diep gestuurd door Dennis. Hij liep de tegenstander er uit. Gaf voor en Joël maakte het af, 1-6. 4 Minuten later kon Joël zijn derde maken. Nadat een schot gekraakt werd, kon hij de bal oppakken en in de rebound binnenschieten, 1-7. De volgende minuten waren voor Quick, maar elke aanval werd onschadelijk gemaakt. Met name Irianah had zijn handen vol op de links half, maar hij speelde een prima wedstrijd en was zijn tegenstander elke keer de baas. Kort voor tijd kwam er nog een treffer voor ons. Irianah stuurde op links Eros weg. Hij was zijn tegenstander te slim af, maar werd, voordat hij kon uithalen, onderuit gehaald in de 16. Penalty! Eros zelf schoot de pingel binnen 1-8. Het slot was voor Quick. Een goede aanval werd door Tim goed tot corner verwerkt. De Corner kwam hoog bij de tweede paal terecht Joep kreeg de bal verkeer op het hoofd en de bal verdween achter Tim het doel in…eindstand 2-8. Een prima eerste wedstrijd op groot veld. Complimenten Musketiers!

Statistieken:
0-1 Jens (-) ‘16
0-2 Jens (Eros) ‘19
0-3 Joël (Joep) ‘24
0-4 Niels (Jens) ‘27
1-5 Eros (-) ‘35
1-6 Joël (Stijn) ‘43
1-7 Joël (rebound) ‘48
1-8 Eros (Pen) ‘54