v.v. Musketiers

Nieuws

Archief

Terug naar de archief

Gezellige Nieuwjaarsreceptie

13-01-2019

Gezellige Nieuwjaarsreceptie

Gisteravond vond in ons clubhuis de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie plaats; een leuke avond om met mede-Musketiers te proosten op 2019.

Het was gezellig druk toen onze voorzitter Berry het woord nam en iedereen welkom heette. Hij keek kort terug op het afgelopen jaar en vooruit naar wat komen gaat.

Daarna was het tijd om onze jubilarissen te huldigen. Wij hadden dit jaar 3 jubilarissen, die allemaal aanwezig waren.

Dikkie van Valburg - 25 jaar lid. Dat je als “kleikont” 25 jaar lid bent van Musketiers mag best wel bijzonder genoemd worden. Gehaald als versterking voor ons eerste elftal, was hij al snel niet meer bij ons weg te denken. Een pijlsnelle linksbuiten met een verwoestend schot en een harde aanpak, waar menig tegenstander mee te maken kreeg. Een echte Musketier die nog steeds op zaterdag zijn wedstrijdjes meepakt bij het 3e.

Jeroen Stuivenberg - 40 jaar lid. Jeroen is niet alleen al 40 jaar lid, maar ook al 40 jaar SPELEND lid bij Musketiers. Een echte Musketier dus, die al geruime tijd heen en weer pendelt tussen Houten en Elst voor zijn club. Jeroen begon zijn loopbaan in de jeugd als keeper en werd daarna voorstopper. In deze positie was hij jarenlang heel belangrijk in ons 1ste. Nu voetbalt Jeroen nog steeds, maar dan bij ons 3de.

Ronald Padberg - 40 jaar lid. Ronald heeft de hele jeugd doorlopen bij Musketiers. Ronald was op zijn zachts gezegd niet van de fluwelen aanpak en ging altijd voor de winst. Op latere leeftijd heeft hij nog een paar jaren met het 3e team gespeeld met kampioenschappen en mooie momenten en natuurlijk de 3e helft. Daar had Ronald ook talent voor. Tegenwoordig is hij actief als supporter van zijn zoon en afsluiter van de bar.

Alle jubilarissen, gefeliciteerd!

Na dit officiële gedeelte werd er nog gezellig nagepraat. We kijken terug op een mooie avond en vooruit naar een mooi en sportief 2019!