Sponsor worden

Elst is al jaar en dag dé voetbalvereniging van Elst. Met een schitterend sportpark gelegen aan de sportweg, is de club lokaal EN regionaal een vereniging met aanzicht. Nadat er jaren niks is gedaan op het gebied van sponsorbeleid is er een nieuwe weg in geslagen. Met een nieuw, maar zeer betrokken team zal in het verlengde van V.V. Musketiers de Musketiers Sponsorclub opgezet worden! Door op recreatief en sportief gebied doelstellingen te stellen streven we als vereniging maar ook voor het dorp Elst naar vooruitgang.

VV Musketiers biedt meerdere mogelijkheden omtrent de sponsoring. Zie onderstaand een overzicht van de mogelijkheden;

- Hoofdsponsor v.v. Musketiers
 - Hoofdsponsor senioren 1
 - Hoofdsponsor jeugd
 - Elftalsponsor
 - Clubsponsor
 - Project- activiteitensponsor
 - Bordsponsor
   € 300 per jaar + € 190,- (eenmalige aanschaf en bedrukking)
 - Club van 50

Om alle ideeën door te spreken nodigen wij u samen met relatie, collega, compagnon of vrienden van harte uit om op 25-11-2021 onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met de vereniging, potentiële nieuwe contacten en nieuwe ideeën vanuit de sponsorcommissie. Om de avond tot een succes te brengen mogen wij Glenn Helder verwelkomen die rond half 9 zijn verhaal komt doen. In een uurtje verteld Glenn zijn reis vanaf de top tot de ondergrens en weer terug.

Heeft u vragen of wilt u zich alvast opgeven voor de sponsoravond? Neem contact op met;
- Dick (06 25526163)
- Jonathan (06 18547280)
Mailen kan ook naar sponsor@vvmusketiers.nl