DRINGENDE OPROEP: BLADBLAZERS GEZOCHT

Om onze velden goed bespeelbaar te houden, zoeken wij vrijwilligers die ons de komende vrijdagen willen helpen met het blazen van blad op de voetbalvelden. We beginnen rond 9.00 uur met een bak koffie en gaan dan de gang. Wil je één of meer keer helpen? Meld je dan bij Jan Heikamp (info@vvmusketiers.nl). Alvast heel erg bedankt voor je hulp!!!

7 december: oliebollen!

Op zaterdag 7 december 2019 bakt VV Musketiers weer overheerlijke oliebollen. De opbrengst hiervan wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe apparatuur in de keuken van het clubhuis. De oliebollen kosten € 6,50 per zak van 10 stuks en bestellingen kunnen vanaf 10.00 uur tegen contante betaling worden opgehaald bij de oliebollenkraam bij het Clubhuis van VV Musketiers. Losse oliebollen… Lees meer

Nieuwe trainingspakken JO11

De jongens en meiden van onze JO11 zijn in nieuwe trainingspakken gestoken door E. Budding Vloerverwarming (https://vloerverwarminginfrezen.info/). Uiteraard zijn wij hier als vereniging erg blij mee en daarom ontving deze nieuwe sponsor gisteren een bloemetje van onze jeugdvoorzitter. Onze JO11 komt weer mooi voor de dag; bedankt Eddie en Gerda!!

Opbrengst Rabo ClubSupport: € 426,85

De stemmen zijn geteld! Afgelopen week werd de uitslag bekendgemaakt van Rabo ClubSupport 2019. Voetbalvereniging Musketiers ontvangt het mooie bedrag van € 426,85. Wij bedanken Rabobank Rijn & Heuvelrug voor dit initiatief en uiteraard ook alle stemmers op onze vereniging!