Grote Clubactie Superlot!

19-09-2018

Grote Clubactie Superlot!

Afgelopen zaterdag is de Grote Clubactie van start gegaan met als doel geld op te halen voor onze clubkas. Onze jeugd is op pad om aan de deuren loten te verkopen, maar er is meer:

Grote Clubactie Superloten!

Het Superlot kost € 150,- en vertegenwoordigt 50 loten in één keer.
Het Superlot kan worden verkocht aan bijvoorbeeld bedrijven, die de loten kunnen weggeven aan hun medewerkers of goede relaties. Ook vriendengroepen en elftallen kunnen bijvoorbeeld een Superlot kopen. Met de verkoop van ieder Superlot maken we als vereniging ook nog eens kans op een gaaf Clubfeest!

Seniorenleden en (ouders van) jeugdleden: mogen wij jullie hulp vragen bij de verkoop van deze Superloten? Informeer eens bij je werkgever, elftal, vriendengroep, familie?

Bij interesse kun je contact opnemen met onze de clubcoördinator via website@vvmusketiers.nl of 06 555 84 738.