v.v. Musketiers

Nieuws

Archief

Terug naar de archief

De Regiocup staat in de startblokken

09-04-2021

De Regiocup staat in de startblokken

Zodra de coronamaatregelen het toelaten, start de Regiocup zo snel mogelijk. Wat zou het mooi zijn als we weer mogen! Vanaf vandaag is de indeling voor de jeugd bekend op Voetbal.nl, volgende week volgt die van de senioren. Ook is het speelschema al te bekijken.

Het lijkt erop dat in de aankomende periode versoepelingen in Nederland mogelijk zijn. Ook de KNVB hoopt vanuit de overheid snel duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden binnen het voetbal: zowel over sporten in teamverband voor 27+’ers, als over het onderling spelen van wedstrijden in de jeugd.

Ondertussen zijn we gestart met de invulling van de poules en het ontwikkelen van een speeldagenkalender voor de resterende maanden. Want zodra de coronamaatregelen het toelaten starten we met de daadwerkelijke organisatie van de Regiocup.

SENIOREN VOLGENDE WEEK
Vanaf vandaag staan de poule-indelingen voor jeugd- en O23-teams op Voetbal.nl. Vanaf volgende week publiceren we de poule-indeling voor de senioren.

De O7-teams zijn ook ingedeeld in de Regiocup en gaan spelen op dezelfde manier als de andere pupillen. Dat houdt in dat zij in tegenstelling tot het reguliere competitie-aanbod (bekend als blokplanning) bij de Regiocup elke week één wedstrijd krijgen aangeboden. De O23-teams mogen sinds begin maart weer in teamverband trainen en starten de Regiocup gelijktijdig met de jeugd.

Helaas is het niet voor elk team mogelijk om in te delen binnen redelijke reisafstand. Deze teams zullen we inplannen bij de senioren en starten naar verwachting dus later (afhankelijk van de geldende maatregelen op dat moment). Hieronder vind je het flexibele speelschema. In dit schema is rekening gehouden met verschillende startdata:

regiocup-planning-1617982697.pdf

Bron: voetbal.nl