v.v. Musketiers

Heren 3

Teamfoto: Heren 3

Sponsoren

Voeg- en Renovatiebedrijf Jos Tollenaar Dynamostaal BV Bouwinfrasupport.com

Foto's: https://vvmusketiers.nl/galerij/3de-18-19

***
29.05.19

Ik had nooit gedacht dat wij, spelers in de nadagen van hun carrière, ervoor zouden zorgen dat mensen wakker liggen en zelfs vroeg op gaan staan om spandoeken op te hangen op ons sportpark. Ik zie dat echt als compliment! Blijkbaar zaten ze er bij Candia toch over in of wij ze nog zouden inhalen. Terwijl ze het toch echt in eigen handen hadden! Ludieke acties, wij houden er wel van! Zeker één spandoek sloeg de spijker op z’n kop, we zijn bezweken onder de druk. En verder wilden we ook graag komen kijken bij hun wedstrijd maar op het programma zagen we nergens een wedstrijd van Candia 4 staan. Ik snap het wel hoor, laat naar bed en dan weer vroeg opstaan, een spelfout is dan gauw gemaakt!. Wat jammer is, is dat het andere spandoek persoonlijk werd. Lijkt ons niet echt nodig. Het doet mij een beetje denken aan een spreekwoord, iets in de trant van: de pot verwijt de ketel……………............

Maar wie aan het einde van de rit bovenaan staat is de terechte kampioen! Om maar weer eens een cliché tevoorschijn te halen. Dus namens Musketiers 3 feliciteren wij Candia 3 (of was het nou Candia 4, nu weet ik het niet meer) met het behaalde kampioenschap! Zij zijn het meest constant geweest en wij hebben het echt laten liggen. Maar goed, volgend seizoen gaan we er weer vol voor! Zo gaf Ed aan dat hij eigenlijk al 2 jaar geleden gestopt is. Afgelopen seizoen heeft hij een wedstrijdje of 15 meegedaan dus Ed blijf jij maar gestopt dan schrijven we jou vast op voor 15 wedstrijden!! Verder vonden wij dat er vanuit Arie een klein signaal was afgegeven dat hij toch door zou gaan als coach, maar daar was hij het nog niet helemaal mee eens helaas. Er zullen nog de nodige praatsessies moeten volgen om hem te behouden, maar het begin is er! Verder was onze keeper Dick zaterdag ook al druk met contacten leggen met spelers die een paar jaar geleden gestopt zijn of die nu willen stoppen met de vraag of ze ons willen versterken komend seizoen. Maar ondanks zijn tomeloze inzet heeft het volgens mij nog niet iets concreets opgeleverd. Ik zal hem proberen te helpen.

Voetballers die ons kunnen helpen dat laatste stapje te zetten om toch nog eens kampioen te worden, zijn van harte welkom. We trainen op woensdagavond dus we zien je wel verschijnen! Overigens is, als je over voldoende kwaliteiten beschikt tenminste, trainen niet verplicht hoor. Ikzelf heb geloof ik 2x getraind dit seizoen en best veel gespeeld………………….

Zonder gekheid, het was een mooi en vooral ook een spannend seizoen! Helaas hadden we ook te maken met langdurige blessures. Zo is Jacco nog steeds aan het revalideren en heeft Nico ook nog steeds last van zijn pols. Verder zijn ook Dennie en Gerben een poos uit de roulatie geweest maar zij spelen wel alweer een poosje mee gelukkig. We hopen dat na de zomer iedereen weer fit is voor een nieuw seizoen. Vooral voor Jacco zal dat nog een hele klus worden! We wensen je nogmaals een goed herstel man!!

Moet ik dan ook nog iets zeggen over de wedstrijd die we speelden tegen DOVO afgelopen zaterdag? Laat ik het maar snel doen dan. Het was geen goede wedstrijd maar we hebben uiteindelijk met 2 – 1 gewonnen. Eigenlijk is dat wel voldoende!

Nu nog het 5 x 5 toernooi en de afsluiting en dan op naar volgend seizoen!
Ik hoop tot dan!

***
24.05.19

Ik zal even kort samenvatten hoe wij er voor stonden voor aanvang van de afgelopen 2 wedstrijden. Eigenlijk heel simpel, Candia staat bovenaan en heeft één puntje meer dan wij. Wij hebben het dus niet meer in eigen hand en kunnen lekker vrijuit voetballen. Dat was dus de situatie.

De eerste tegenstander waar we tegen moesten spelen was GVVV, een lastige wisten we nog van de uitwedstrijd . Maar het werd een onverwachte vrij eenvoudige overwinning voor ons. Nou was GVVV misschien wel wat zwakker als in de uitwedstrijd dat neemt niet weg dat wij gewoon goed speelden. 6 – 1 werd het en daar was niets aan gestolen! Wij hadden dus gedaan wat we moesten doen, gewoon winnen. En ja, dan ga je tegenwoordig na de wedstrijd met het hele team de voetbal.nl app in de gaten houden. Want ja, je bent dan toch nieuwsgierig naar wat Candia heeft gedaan. En laat dan uitgerekend die uitslag maar niet verwerkt worden. Toen de zoveelste Jupiler kan leeg was en het tijd was om naar huis te gaan was er nog steeds geen uitslag. “Die zou dan later wel een keer komen, we gaan het wel zien”. Dat was bij ons de gedachte. En uiteindelijk kwam die uitslag ook, Candia had met 7 – 0 gewonnen van SVP. Wel sijpelden er wat geruchten door dat er wat was voor gevallen tijdens die wedstrijd, maar goed, de uitslag was verwekt dus op naar “Renswoude-uit". Want Renswoude was onze volgende tegenstander. Maar op de vrijdag voor deze wedstrijd gebeurde er iets geks. De uitslag van de wedstrijd van Candia was geschrapt en er stond vermeld dat deze gestaakt was! Wij waren dus weer koploper en de KNVB zal zich wel over die wedstrijd van Candia gaan buigen.

Maar toen ging het bij ons los natuurlijk. Wij hadden allemaal voor onszelf bedacht dat er misschien wel een punt in mindering voor Candia zou uitkomen. Dat kwam ons wel goed uit namelijk! Terwijl niemand van ons wist wat er tijdens die wedstrijd is voorgevallen!
Kortom, in ons hoofd waren we eigenlijk al een beetje kampioen en de platte kar zouden we alvast onder het stof vandaan gaan halen. Eerst alleen nog even de uitwedstrijd bij Renswoude winnen en dan konden we daar mee aan de slag!

Maar, de vaste lezers voelen hem al aankomen, als wij eventjes een wedstrijdje moeten winnen en er staat wat op het spel dan lukt dat niet altijd! En ook nu lukte dat niet. Simpele ballen werden ingeleverd, duels werden verloren en kansen werden niet of nauwelijks gecreëerd. Daar tegenover stond Renswoude die met een instelling alsof zij kampioen konden worden, tegen ons speelden. Zij waren veel gretiger en scherper! Uiteindelijk verloren we met maar liefst 0 – 4! Ook moet gezegd worden dat de keeper van Renswoude in de 2e helft 2 keer fantastisch redde op een inzet van Eep en van mijzelf. Die 2 mogelijkheden hadden meer verdiend, al zeg ik het zelf……. Kortom, nu is het echt klaar voor wat onze titel aspiraties betreft. En dat was wel duidelijk bij ons. Grappig is wel dat door de teleurstelling er toch wordt gezocht naar redenen waarom wij toch hadden verloren van Renswoude en dan vooral redenen die niet bij ons lagen. Ik kan jullie zeggen, ik was er bij, ook al hadden we nu nog gevoetbald dan hadden we nog steeds niet gewonnen. Het zat er gewoon niet in. Maar ik deel de teleurstelling wel hoor. Komt daar plotseling toch weer een mogelijkheid om kampioen te worden en dan verspelen wij hem zelf! Het is niet anders, wij zijn ook niet voor niets het 3e!

Nu rest ons nog één wedstrijd en die spelen we zaterdag om 14:30 thuis tegen DOVO. En tegen hun hebben we nog wat goed te maken want de uitwedstrijd tegen hun was één zo’n wedstrijd van ons dit seizoen waarin werkelijk niets lukte. Dus laat dat voor ons de motivatie zijn om deze wedstrijd te gaan winnen. En dan eindigen wij zo goed als zeker dit seizoen op een hele knappe 2e plek.
En dan zitten we toch op een stijgende lijn. Vorig seizoen nog gedeeld 3e of 4e, dit seizoen 2e en dan volgend seizoen…………..

Gelijk voor iedereen een reden om ook volgend seizoen te blijven ballen! Een aantal oudere spelers overweegt namelijk om te stoppen na dit seizoen. Maar zeg nou zelf, je kan toch niet stoppen na zo’n seizoen? Dus Arie, Eep, Ed, Nico en Jeroen, stoppen is geen optie! Jullie (wurg)contracten liggen klaar bij Jan Heikamp!

Nu eerst zaterdag dit seizoen goed afsluiten. Aftrap is om 14:30 in Elst!

***
09.05.19

Mede door de druk, opgelegd door een aantal van mijn zeer gewaardeerde teamgenoten, volgt hier dan weer een update over Musketiers 3. Twee van deze teamgenoten, te weten Jos van der L en Peter D, vonden het nodig mij min of meer te dwingen een stukje over de wedstrijd tegen de Merino’s te schrijven. Ik was dat ook van plan maar het duurde ze blijkbaar allemaal te lang! Ergens hebben ze wel gelijk hoor! De voorgaande wedstrijden verliepen niet zoals wij wilden en zodoende hadden wij de koppositie uit handen gegeven. Dat betekende toch wel een beetje dat er sprake was van een bedrukte sfeer in de groep. En toen moest de wedstrijd tegen de Merino’s nog komen!

En ik weet niet wat het was, maar tegen de Merino’s speelden we weer gewoon als vanouds! We kregen de bal weer bij een speler met hetzelfde shirt en we wisten zelfs met ruime cijfers te winnen! De Merino's, tot voor kort ook een titelkandidaat, had eigenlijk niets in te brengen. En door treffers van Wesley (2×), Peter, Theo, Ed en Martijn werd het maar liefst 6 – 1 voor ons!
Van Wesley is het te verwachten dat hij 2x scoort, hij is onze Klaas Jan Hunterlaar; iedere bal die hij in scoringspositie krijgt, is een doelpunt. Dan Ed, buiten dat we nog steeds op zoek zijn naar die ene bal die hij op nog geen meter van de doellijn feilloos en snoeihard over schoot, is hij altijd goed voor een doelpuntje. Peter daarentegen scoort niet vaak, maar als hij scoort zijn ze altijd mooi. En Martijn dan? Nou die is levensgevaarlijk. Tegen de Merino’s was hij net ingevallen toen hij opdook voor de keeper van de tegenstander en hij met zijn eerste balcontact gelijk scoorde.
En dan de laatste doelpuntenmaker, Theo. En Theo is toch een geval apart. Hij was gestopt maar we hebben hem overgehaald en inmiddels is hij een meer dan gewaardeerd lid van de Mussen 3. En nu heeft hij dan gescoord. Het was een mooi doelpunt. Dat vond hij zelf ook. Ik zal jullie citeren wat hij zelf van zijn doelpunt vond: ”Het was een zinderende rush vanaf de middellijn. Vervolgens kapte ik in de 16 mijn tegenstander uit, die momenteel de weg nog steeds kwijt is, en ik haal vervolgens verwoestend uit. Onhoudbaar voor de keeper! Hiermee bekroonde ik mijn sterke optreden!” Einde citaat! Het is toch geweldig om zo’n gozer in je team te hebben! Zonder enige overdrijving en zelfkritisch als altijd beschrijft hij zijn doelpunt, wij zijn blij met hem!

Toch moet ik wel 2 kritiekpunten uiten. Als eerste het tegendoelpunt. Dat mag op ons niveau natuurlijk niet gebeuren………….. En het tweede puntje is het aantal GEMISTE kansen!! We hebben er dan wel 6 gemaakt maar het hadden er wel 11 kunnen, nee, moeten zijn! Maar wel was er opluchting, we kunnen het blijkbaar nog! En dat geeft hoop voor de komende, en tevens laatste, 3 wedstrijden. Te beginnen aanstaande zaterdag thuis tegen GVVV. Wij kunnen vrijuit spelen we hebben niets te verliezen, de druk ligt nu volledig bij Candia! Zij kunnen zich geen misstap meer veroorloven. We gaan zien waar het eindigt.

Arie zal zich weer koortsachtig gaan buigen over de te voeren tactiek en dan staan wij zaterdag om 14:30 klaar om af te trappen tegen GVVV.

***
10.04.19

Weer niet verloren! Zo, is dat positief beginnen of niet!

Afgelopen zaterdag hebben wij van Musketiers 3 de lastige uitwedstrijd tegen VV Veenendaal met 2 – 2 gelijk gespeeld. Oké, we hadden hem liever gewonnen maar het is ook zo’n wedstrijd die je maar zo verliest. De 1e helft was voor ons, alleen lieten wij het na om de voorsprong uit te bouwen tot een onoverbrugbaar verschil. We hielden het op “slechts“ 0 – 2. Zo bleef Veenendaal dus in de wedstrijd. En onze 2e helft was niet goed, we lieten Veenendaal in de wedstrijd komen en zo kwamen zij dus terug tot 2 – 2 ! Wij hebben daar eigenlijk niets tegenover kunnen zetten. Detail is wel dat ondergetekende in de 2e helft in het veld kwam, zou het één met het ander te maken hebben?? Ik merk het zaterdag wel bij het bekend maken van de opstelling.

Na de wedstrijd was het stil in de kleedkamer……..Heel stil…….
We wisten allemaal dat we met deze uitslag het kampioenschap niet meer in eigen hand hebben. Maar tegelijkertijd biedt dat mogelijkheden. We kunnen nu zonder druk voetballen, vaak zijn we dan op ons best. En wat is er nu mooier dan met goed spel aanstaande zaterdag een goed resultaat te halen tegen onze eeuwige concurrent de Merino's! Kort voor de winterstop speelden wij uit tegen hun en we waren geweldig! We speelden als een hecht team en de Merino’s had geen schijn van kans. Het is nu aan ons om dat zaterdag weer te doen. Voetballen zonder druk en als team een mooie prestatie neerzetten, dat is waar we voor gaan. Laat Candia maar voelen dat we ze in de nek blijven hijgen! Maar de druk ligt nu bij hun en niet bij ons.

Aanstaande zaterdag dus de kraker Musketiers 3 - Merino's 5. Aftrap is om 14:30 in Elst. Wij zijn er klaar voor! Tenminste, dat vinden we zelf in ieder geval!
Tot zaterdag!

***
03.04.19

We kunnen nu toch wel concluderen dat wij , spelers van musketiers 3, een beetje van slag zijn. Weliswaar hebben we sinds de nederlaag bij Candia niet meer verloren, het gaat allemaal niet vanzelf! Eerst was daar die zwaarbevochten overwinning op VRC. De uitslag( 4-1 winst) doet vermoeden dat het niet al te lastig was, nou dat was het wel! Het ging heel moeizaam. En dan afgelopen zaterdag het 2-2 gelijkspel tegen Valleivogels. Twee doelpunten werden in de 1e helft afgekeurd door de scheidsrechter. En ik mag wel zeggen dat die 2e een fantastisch ingekorte kopbal was! Maar wat heb je er aan als hij wordt afgekeurd? Precies, helemaal niets! Maar na deze afgekeurde doelpunten kwamen we toch nog op een 2 – 1 voorsprong en gingen zodoende met een goed gevoel naar de thee. Nou ja we hadden rust, de thee houden we nog tegoed! Maar wat maakt het uit, een 2 – 1 voorsprong en de bovenliggende partij in de 1e helft. Laat die 2e helft maar komen! Maar in die 2e helft vergaten we weer te voetballen en de Valleivogels was gewoon de betere ploeg. Zij scoorden dan ook een voor hun verdiende gelijkmaker. En wij moesten alle zeilen bij zetten om dat puntje mee naar Elst te nemen. Uiteindelijk lukte dat gelukkig en bijna had Dikkie Valburg zelfs de onverdiende winnende gemaakt maar die bal eindigde op de paal zodat we met een puntje terug naar Elst gingen.

Wel is nu de consequentie dat we één plekkie zijn gezakt in de stand. We staan nu op een nog altijd hele mooie 2e plek hoor en we hebben nog steeds alles in eigen hand. De koploper staat één puntje voor maar die krijgen wij nog op visite. Alleen moeten we nu voor het 2e jaar op rij concluderen dat we één beetje gaan verzaken als we bovenaan staan. Maar ergens is dat ook niet gek. Hoe vaak word je namelijk kampioen in je actieve loopbaan als amateurvoetballer bij VV Musketiers? Ik geloof dat Ik het een keer of 3 ben geweest. Dus als je eigenlijk al wilt stoppen omdat dat beter is voor je lichaam, het beter is voor alle toeschouwers en het ook beter is om dat thuis het huis op instorten staat, snap ik best dat je van slag raakt als je dan plots kampioen kan worden. Maar als we dan plotseling iedere week spelers genoeg hebben, niemand een blessure meer heeft en Arie op woensdagavond de opstelling al klaar heeft, dan weet je dat we doorslaan!

Maar goed we gaan gewoon lekker verder, we zien wel wat het wordt. De komende 2 wedstrijden zijn cruciaal. Aanstaande zaterdag spelen we eerst uit tegen VV Veenendaal en de week er na komt koploper de Merino’s bij ons langs. Na deze wedstrijden kijken we weer waar we staan. Staan we dan weer bovenaan? Dan kan de platte kar geregeld worden. Zijn we dan weggezakt? Dan spelen we het seizoen gewoon lekker uit en hebben we alsnog een goed seizoen gehad.

Eerst zaterdag uit tegen VV Veenendaal, aftrap 15:00.

***
14.03.19

Afgelopen zaterdag speelden wij bovenop de Grebbeberg tegen het 3e elftal van Candia. Het was een wedstrijd waar alles in zat. Maar mag het ook, het was een gemeentelijke derby maar sowieso stond er veel op het spel. Als wij zouden verliezen dan zou onze voorsprong op de concurrentie slinken en Candia zou bij een nederlaag langzaamaan gaan afhaken in de titelstrijd. Kortom, we wilden beiden niet verliezen!

Met de harde wind vol tegen en zware regenbuien als koude douche, kwamen wij er de 1e helft niet uit! Candia was sterker. Maar wij schakelden over op de “overlevenmodus". Die werkte in de uitwedstrijd tegen SVP ook heel goed. Met de wind tegen de nul houden en dan de 2e helft met de wind mee toeslaan. Ware het niet dat in de 2e helft de wind ging liggen, het minder ging regenen en de zon er zelfs door kwam! Hadden wij weer! Wel hebben we tot de rust de nul weten te houden maar op een doorweekt veld gingen we in de 2e helft toch ten onder. We verloren met 4 – 2.

Ondanks dat er veel gebeurde tijdens de wedstrijd konden wij achteraf tijdens het drinken van het welverdiende biertje niets anders zeggen dan dat Candia de terechte winnaar was. Onze instelling haalde het niet bij die van onze tegenstander. Het leek wel alsof zij kampioen konden worden. En wij maakten teveel fouten om tegen deze tegenstander te kunnen winnen. Wel toonden wij veerkracht door toch 2x tegen te scoren! En dat deden wij echt goed. Het gebeurt ons namelijk nog wel eens dat als het niet loopt het ook echt niet loopt, en dan wil een nederlaag nog wel eens uitlopen op veel tegendoelpunten. Gelukkig nu dus niet!

Maar goed, we staan nog steeds bovenaan en hebben alles nog steeds in eigen hand! Wel is het ongelooflijk spannend! De nummer 6 staat op slechts 6 punten van ons maar heeft nog een wedstrijd tegoed en verder staat er ook nog een team op slechts 4 punten maar die hebben ook nog een wedstrijd tegoed, kortom volop spanning dus!

Aanstaande zaterdag spelen we thuis tegen VRC. Zij staan wat lager en doen niet mee voor het kampioenschap maar dat wil niet zeggen dat het een slechte ploeg is, dat hebben we in de uitwedstrijd wel gezien! Maar we hebben zelfvertrouwen genoeg om een goed resultaat neer te kunnen zetten. Het zou wel fijn zijn als het niet regent en niet waait want stiekem zijn we toch wel een beetje “mooi-weer voetballers”.

Ik moet nog even terugkomen op de vorige wedstrijd die we gespeeld hebben, dit was op 23 februari thuis tegen DVSA. Deze wedstrijd werd door ons gewonnen met 8 – 1. Een mooie uitslag dus en die wilde ik graag even genoemd hebben, ook al speelde ik zelf niet mee. Wel kreeg onze Nico in deze wedstrijd de bal ongelukkig tegen zijn pols. Het voelde gelijk al niet goed en na een bezoek aan het ziekenhuis in Ede bleek dat hij 5 weken in het gips moet. Nogmaals beterschap Nico! En nu we het toch over de ziekenboeg hebben , zoals jullie weten zit Jacco daar ook in. Helaas heeft hij slecht nieuws gehad, zijn voorste kruisband is toch wel afgescheurd! Dat betekent een operatie en een lange revalidatie voor de boeg! En dat is ongelooflijk zuur voor hem! Ook voor hem geldt: veel beterschap!

Dan sluit ik af met goed nieuws. Theo dacht dat hij van de Mussen af was, nou mooi niet! De technische staf van Musketiers 3 heeft zich vastgebeten in deze zaak en Theo een aanbieding gedaan die hij niet kon weigeren! Dat heeft hij dus ook niet gedaan en zodoende is hij inmiddels volwaardig lid van musketiers 3. Het werd tijd!

Dan rest mij alleen nog om jullie uit te nodigen om aanstaande zaterdag om 14:30 bij ons te komen kijken. Mocht het bij ons niet spannend genoeg zijn, dan speelt rond deze tijd ons 1e ook thuis en ook onze dames spelen thuis, keuze genoeg dus!

Tot zaterdag!

***
10.02.19

Afgelopen zaterdag stond voor ons de belangrijke uitwedstrijd tegen SVP op het programma. Thuis hadden we wel met ruime cijfers gewonnen van hun, maar die uitslag was geflatteerd. Verder staan we natuurlijk bovenaan en bij een overwinning zou dat zo blijven, bij een nederlaag daarentegen zouden we hoogstwaarschijnlijk een aantal plaatsen zakken op de ranglijst. Kortom de druk was groot!

Onder moeilijke omstandigheden, voor ons gevoel stond er windkracht 10, werd er om 12:30 afgetrapt. Wij hadden het voordeel dat we konden starten met de wind in de rug. Maar dat betekende wel dat we wat met dat voordeel moesten doen want in de 2e helft zou dat voordeel natuurlijk voor de tegenstander zijn. De tegenstander kwam er bijna niet uit, alle hoge ballen kwamen net zo hard weer terug naar achteren. Ondanks dat kregen ze toch een paar kansjes. Maar gelukkig stond onze gelegenheidskeeper Jos van de Linden goed op te letten, zodoende kwam “de panter“ in de 1e helft niet tot scoren. Maar wij voelden wel dat het met een 0-0 ruststand een hele moeilijke 2e helft zou gaan worden. Gelukkig stond bij Raymond het vizier op scherp. Hij scoorde 2 keer. 1 doelpunt schoot hij keurig binnen na een mooie actie en het 2e doelpuntje scoorde hij na een assist van Ed met het hoofd. Dat was een beetje een frommeldoelpunt maar ook die tellen!

Met een 0-2 voorsprong gingen we aan de thee. Arie, die zichzelf een basisplaats had toebedeeld, ging er uit en voor hem kwam Wesley in de ploeg. Één ding was duidelijk, het zou pompen of verzuipen worden in de 2e helft. SVP is een goede ploeg en die hebben in de 1e helft de schade beperkt willen houden om in de 2e helft toe te kunnen slaan.
En het werd inderdaad bikkelen die 2e helft. Alle zeilen moesten worden bijgezet om SVP van het scoren af te houden. In vergelijking met de 1e helft waren de rollen omgedraaid, SVP was aan het aanvallen en wij waren aan het tegenhouden. Maar ook wij kwamen er toch af en toe gevaarlijk uit, dus er zat misschien toch nog wel een countergoaltje in! Verder hebben wij ook de vertragingstactieken die SVP in de 1e gebruikte mooi kunnen gebruiken om de vaart uit de wedstrijd te halen. Maar ondanks dat kwam SVP toch terug in de wedstrijd, ze maakten de 1-2. En toen was er nog een hele poos te spelen! Maar daar was het moment waar Ed al maanden, nee ik zeg het verkeerd, al jaren op traint! Jos Tollenaar nam een vrije trap en plaatste deze precies op het hoofd van Ed die hem keurig binnen kopte. En van blijdschap begon Ed te rennen, niemand kon hem bijhouden. Hij zei dat hij naar Jos wilde om hem te bedanken voor de assist maar wij denken dat als we hem zijn gang hadden laten gaan hij in één streep naar Elst was gelopen zo blij was hij! En het moet gezegd, het was een heel belangrijk doelpunt! Bij SVP brak er toch iets, zij hadden niet op een tegendoelpunt gerekend. Maar nog steeds was de wedstrijd niet afgelopen het kon nog fout gaan voor ons. Met veel kunst en vliegwerk bleven we overeind maar vlak voor tijd maakte SVP toch de 2-3. Gelukkig voor ons klonk vlak na dit doelpunt het eindsignaal van de goed fluitende scheidsrechter. De winst was binnen! We hebben met deze overwinning een directe concurrent op 6 punten gezet en omdat een andere concurrent( VV Veenendaal) niet van DOVO wist te winnen staan we nu alleen bovenaan.

Langzaam komt toch af en toe het "K-woord" weer ter sprake, maar geleerd van vorig seizoen beseffen we maar al te goed dat we er nog lang niet zijn. Een aantal directe concurrenten, waaronder VV Veenendaal, krijgen we nog als tegenstander dus we zijn er nog niet. We hebben het alleen nu wel in eigen hand.

En ja, dan de evaluatie. Ed speelde natuurlijk een belangrijke rol, hij scoorde 1x en hij gaf een assist. Maar ook ging Ed in de 1e helft weer een keer naar de grond tijdens een duel waarna hij toch echt wel vond dat er op deze manier niet gevoetbald kon worden, volgens Ed was het echt niet normaal! Het mooie was dat hij eigenlijk de enige was binnen en buiten de lijnen die dat vond! Maar daarom zijn wij zo blij met Ed, over hem valt altijd wat te zeggen! Verder heeft Dennie na een lange afwezigheid door een zware blessure, zijn rentree gemaakt. En hij was weer als vanouds aan het buffelen alsof hij niet was weg geweest! Dennie, we zijn blij dat je er weer bent! Ook Nico heeft weer zijn 1e minuten gemaakt na een rugblessure ook dat ging pijnloos! Goed om te horen!

Helaas zit Gerben nu wel even in de lappenmand, hij is geveld door de ziekte van pfeiffer. We hopen dat hij goed hersteld.

Op 23 februari spelen we onze volgende wedstrijd. We spelen dan thuis tegen DVSA. Tot die tijd zou ik tegen mijn teamgenoten willen zeggen, en dan vooral tegen diegene die al echt op leeftijd zijn, gewoon rustig gaan slapen en maak je niet druk. We zijn echt nog geen kampioen!( Zei ik daar nou toch het “K-woord”op het einde??)

***
22.01.2019

Wat was ik blij dat we weer konden voetballen! Maar ik was ook zeker zo blij toen de wedstrijd weer was afgelopen! Laat ik het zo zeggen: “ Aan de conditie moet nog wat gewerkt worden!” En als ik zo om me heen keek was ik niet de enige die zo dacht.

Maar goed dan de wedstrijd. Het was koud, het was heel koud! Onze leider op leeftijd en onze kersverse dokter hadden dat als eerste in de gaten. Toen zij uit hun bedje wilden stappen voelden zij het al en wisten ze niet hoe snel ze weer onder de wol moesten! Maar wel eerst ziek afmelden in de groepsapp, zij waren dus niet aanwezig. Gelukkig hebben wij iemand die de taken van Arie feilloos kan overnemen en we hebben een grote spelersgroep dus we hadden ook genoeg spelers. We speelden overigens een inhaalwedstrijd uit in Veenendaal tegen VRC.

Als eerste wil ik namens ons hele team onze sponsors danken voor de schitterende nieuwe tenues. Jos Tollenaar voeg- en renovatiebedrijf en Dynamostaal bedankt!

Met onze nieuwe aanwinst Jacco in de basis begonnen we aan de wedstrijd. We hadden het lastig en dat is een understatement! Ballen over 10 meter kwamen niet aan en we lieten de tegenstander onnodig in de wedstrijd komen. Ja, en daar liepen best wat leuke voetballers rond die wel raad wisten met onze slecht ingespeelde ballen. VRC kwam op voorsprong. Maar gelukkig geven wij tegenwoordig niet meer zo snel op en zodoende kwamen we weer op gelijke hoogte. Maar na weer knullig balverlies en niet al te best verdedigen kwam VRC weer op voorsprong! We bleven het onszelf lastig maken. Weer moest er een achterstand worden weg gewerkt. En dat gebeurde ook, een snoeiharde strafschop van Wesley zorgde voor een 2 – 2 ruststand.

In de rust hebben we even de puntjes op de i gezet en geluisterd naar de geweldige analyses van “reserve Arie" Jos vd Linden! Nou als het nu niet meer zou gaan lukken dan gebeurt het nooit meer!
En we begonnen ook sterk. We speelden goed en via een afstandsschot van Gerrit kwamen we op een 2 – 3 voorsprong. En nu uitvoetballen, was de gedachte. Maar helaas volgde er toen een vervelend moment. Onze nieuwe aanwinst Jacco verstapte zich en hij greep gelijk naar zijn knie. Hij had overduidelijk veel pijn! Hij is naar het ziekenhuis geweest en helaas is hij voorlopig uitgeschakeld. Het lijkt er op dat de kruisbanden niet zijn gescheurd maar gevoetbald wordt er even niet. En dat is jammer voor ons maar zeker voor hemzelf. Hij was net met veel enthousiasme bij ons begonnen en had weer veel plezier in het spelletje. Nogmaals beterschap en we hopen op een snel herstel!

Ja, maar nu moest de wedstrijd nog wel even worden uitgespeeld. En dat is altijd lastig als hij even heeft stil gelegen. Maar gelukkig was het op bij de tegenstander en scoorden wij de bevrijdende 2 – 4. Dit was ook de einduitslag en dat betekent dat wij de nummer één zijn!

Weliswaar met evenveel punten als de nummer 2 ,maar wij staan bovenaan! Het belooft een spannende 2e seizoenshelft te worden want er staan 5/6 teams heel dicht bij elkaar.
Nu eerst toewerken naar de volgende wedstrijd en die is aanstaande zaterdag uit tegen de Valleivogels. Als het doorgaat tenminste!

***
13.12.2018

“Alleen nog even de uitwedstrijd tegen de Merino’s en dan is het winterstop!” Dat werd gezegd, en was ook de situatie voor afgelopen zaterdag. Maar laat de Merino’s nou net de koploper zijn! In de week voorafgaand aan deze wedstrijd vielen steeds meer spelers af, zelfs een keeper hadden we op woensdagavond nog niet. En tot overmaat van ramp werden wij op de training van diezelfde woensdagavond behoorlijk weggetikt door het 2e van de Mussen. Dus van een goede generale was geen sprake! Kortom, werk aan de winkel voor Arie. Dagenlang heeft hij zich ’s avonds opgesloten in zijn kantoor om maar te komen tot een goed strijdplan voor de wedstrijd. Want eenzelfde scenario als vorig seizoen, waarin we kort voor de winterstop met grote cijfers verloren van de Merino’s en daarna een hele slechte serie neerzetten, moest koste wat het kost worden voorkomen! Met de opstelling kwam het wel goed, maar een keeper dat was nog het probleem. Dick wilde wel maar had behoorlijk last van zijn rug. Zijn 2 vervangers konden helaas ook niet, dus wat nu! Gelukkig voor ons ging de wedstrijd van onze JO17 niet door en was hun keeper, Bastiaan, bereidt om bij ons het doel te verdedigen. Daar waren wij hem zeer dankbaar voor! Uiteindelijk vertrokken wij met 13 spelers richting Veenendaal. Als 14e speler ging Tim van Beek van de JO17 ook mee om in geval van nood ook nog te kunnen bijspringen.

In de kleedkamer kwam Arie met zijn uitgewerkte opstelling op de proppen. En mensen, daar was echt over nagedacht! Verdedigers speelden op het middenveld en middenvelders speelden in de defensie. Het was bedacht zoals alleen Arie het kan bedenken!

Onder het toeziend oog van onze eigen “5e colonne “ en een, mogelijk op een later tijdstip nader te noemen persoon, werd om 13:30 afgetrapt. Deze persoon heeft overigens via een zeer betrouwbare bron vernomen dat het met de Mussen 3 goed gaat en is mogelijk geïnteresseerd in een overstap tijdens de winterstop. Maar om het onderhandelingsproces niet in de weg te zitten laten we het hier bij! Ik heb wel het idee dat hij welkom is!

Gelijk was duidelijk dat de Merino’s niet voor niets koploper is. Het is een sterk en degelijk team. Maar ook wij zijn, als we ons koppie er bij houden, geen onaardig team. En afgelopen zaterdag hielden wij ons koppie er bij. We speelden als team zeer geconcentreerd en zo was het van begin af aan een spannende wedstrijd. Over en weer werden wat speldenprikjes uitgedeeld maar echt grote kansen waren er nog niet. Tot dat ene moment. Martijn heeft de smaak namelijk goed te pakken! Na zijn 1e treffer van een paar weken geleden stond hij nu weer op de goede plek en schoot hij keurig de 0 – 1 binnen. Dat was een goede start maar de wedstrijd duurde nog lang. De rust werd in ieder geval gehaald met deze stand en na een lekker ZOET bakkie thee gingen we ook de 2e helft goed van start. En ja hoor daar waar was weer zo’n goudhaantje! Peter stond, net als Martijn in de 1e helft, precies op de juiste plek en ook hij schoot de bal feilloos binnen. En toen was het 0 – 2 en zat er wel degelijk een goed resultaat in. Maar we kregen het behoorlijk zwaar. We kregen te maken met 2 gele kaarten waardoor we een aantal minuten met slechts 9 spelers speelden. En dat was uiteraard voor de Merino’s het startsein om eens extra gas te gaan geven. Maar we kwamen heel sterk door deze fase. Helaas moesten we wel één tegendoelpunt incasseren maar daar bleef het bij. En toen het weer elf tegen elf was kwamen we weer makkelijker onder de druk vandaan. En ja, dan hoop je op een bevrijdend doelpunt. Een doelpunt wat aan alle onzekerheid een einde maakt. Zoals jullie op het eerder al geplaatste filmpje konden zien viel dat doelpunt ook. Gert-Jan werd op maat aangespeeld en zo kon hij alleen op de keeper aflopen. En oog in oog met de doelman van de Merino’s faalde Gert-Jan niet! Dat doelpunt maakte aan alle onzekerheid een einde. Het geloof bij de Merino’s was weg en wij voelden dat de buit binnen was. 1 – 3 winnen, uit bij koploper dat gebeurt niet zo vaak!

Nu staan we dus op een gedeelde 2e plaats en eigenlijk hadden we dat zelf niet verwacht. Het spel was de afgelopen weken niet best maar in de 2 belangrijke wedstrijden kort voor de winterstop lukte het wel. Maar als we de stand goed bekijken dan zien we dat er 5/6 ploegen zijn die heel dicht bij elkaar staan. Dat betekent dat de 2e seizoenshelft veel spannende en mooie wedstrijden zal gaan opleveren. Ik zou willen zeggen: “een mooi vooruitzicht!” We moeten nu alleen goed de winterstop door zien te komen.

Traditiegetrouw is dat een maand waarin achterstallige klussen thuis gedaan moeten worden en waarin samen met de partner alle boodschappen voor de feestdagen gehaald moeten worden! Leuk man, lekker schouder aan schouder door de “Appie" heen lopen. Maar wees gerust, zaterdag 19 januari mogen we weer. Tevens zullen we dan onze nieuwe tenues hebben ontvangen. Dick heeft al mogen passen maar ja die was dan ook jarig!

Namens Mussen 3, alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling! Tot volgend jaar!

***
04.12.2018

Hallo allemaal. Ik zal eerst eens beginnen met de feiten. We hebben 9 wedstrijden gespeeld, in deze 9 wedstrijden hebben wij 19 punten behaald en met deze behaalde punten staan wij inmiddels op een gedeelde 2e plaats. Dat betekent dat we er goed voor staan! Is dat gebeurd met mooi sprankelend voetbal? Nou nee, niet echt! Even een citaat van de scheidsrechter bij onze wedstrijd tegen buurman Oranje-Wit: “ ik heb veel slecht voetbal gezien maar zo slecht als vandaag, dat heb ik nog nooit gezien”! Einde citaat. Volgens mij zegt dat wel genoeg.

Sinds de uitwedstrijd tegen GVVV, waar jullie nog een filmpje van hebben gezien, hebben wij nog 3 wedstrijden gespeeld. Thuis tegen Candia werd het 2 – 2, thuis tegen Oranje-Wit werd het 8 – 3 en als laatste thuis tegen VV Veenendaal, deze wedstrijd werd met 3 – 1 gewonnen. Eigenlijk was alleen de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen VV Veenendaal het aanzien waard! En waar dat door komt?? Ik heb geen flauw idee! Het moet haast een combinatie zijn geweest van een goed voetballende tegenstander met een heerlijke walm van vers gebakken oliebollen in de neus. Met daarbij het feit dat we voor het eerst gevoetbald hebben met een afgestuurde Dokter(of was het Doctor??)in ons midden! Ik verwacht nog wel een uitleg van Gerben! Dit alles samen moet het zijn geweest, dat kan niet anders!
En dan de derby tegen onze buurman Oranje-Wit. Normaal staat een derby garant voor strijd en voor passie en wat te denken van goed voetbal! Nou deze derby was een beetje mat. Gelukkig voor ons stonden we al vrij snel voor met 3 – 0 anders weet ik nog niet zo net hoe het was afgelopen. Het massaal aanwezige publiek was blij met de 3 punten maar zeker niet met het vertoonde spel! Ik bedoel natuurlijk voor onze begrippen massaal aanwezige publiek! Waaronder een paar partners van onze spelers wat altijd leuk is!

En dan hebben we nog de wedstrijd tegen Candia. Daar kan ik heel kort over zijn, we mochten blij zijn met een punt! En voor de rest wilde ik het daar maar bij laten. Want ook die wedstrijd was niet best.
Gelukkig hebben wij bij MUSKETIERS 3 altijd heel veel “bijzaken”, vaak zijn deze leuker dan het voetbal. Zo beschikken wij over een groot aantal spelers die het ene moment een briljante pass op een medespeler geven om dan vervolgens een briljante pass op een tegenspeler te geven die daar uiteraard uit scoort. Of wat te denken van onze Jan! Hij is al oliebollen aan het bakken als wij nog op één oor liggen en is daar mee klaar als wij halverwege onze 2e helft zijn. In plaats dat hij dan even rustig gaat zitten om even bij te komen van al het bakken, weet hij niet hoe snel hij de vlag uit de handen van Arie moet pakken om toch nog even bij “zijn” Mussen 3 te kunnen zijn. Het zegt alles over onze Jan! Wat mij betreft niets dan respect! En daar is geen woord van gelogen!!

Of wat te denken van een speler die, na ongeveer 30 jaar niet gekeept te hebben, ineens bedacht wel weer een wedstrijdje te gaan keepen. Het ging niet eens zo slecht Jeroen!

En dan Martijn die onder het toeziend oog van vrouwlief zijn 1e doelpunt voor de Mussen 3 heeft gemaakt. Hij moet een top weekend hebben gehad, dat kan niet anders! En denk nou niet dat dit het was, nee zeker niet! Martijn kon dit doelpunt namelijk alleen maar maken omdat Dikkie Valburg zijn mooiste overstap ooit maakte. En nog mooier, Martijn begreep Dikkie!

En als laatste moet ik het even over Gerben hebben. Gerben loopt namelijk al weken met een grote grijns rond. Dat heeft er natuurlijk mee te maken dat zijn vriendin over is uit Venezuela maar ook met het feit dat hij sinds vorige week een afgestudeerde dokter is, zoals ik al had gezegd. En dat is natuurlijk een mooie prestatie! Het werd gevierd met taart na afloop van de wedstrijd. En dat op zich is prima alleen door dat hele gedoe met die taart duurde het wel erg lang voor we konden proosten op de overwinning ! Het hele vaste systeem lag overhoop niemand snapte er iets van! Maar gelukkig werd dat uiteindelijk weer ruimschoots goed gemaakt! In een volle kantine waar een goede sfeer hing bleef het nog lang onrustig!

Aanstaande zaterdag spelen wij de laatste wedstrijd voor de winterstop. En dat is gelijk een echte topper. We spelen tegen de nummer één de Merino’s. Dat wordt weer een lastig potje! Ik houd jullie op de hoogte!

***
02.11.2018

Beste mensen. Denkt u niet, omdat het al bijna weer weekend is, dat over de wedstrijd van afgelopen zaterdag van Musketiers 3 tegen de Valleivogels niets te melden valt. Integendeel, er is zelfs genoeg te melden!

Als eerste hadden we voor deze wedstrijd genoeg spelers. Zoveel zelfs dat Arie zich niet hoefde om te kleden en dat is mooi! Niet dat Arie zich niet om hoefde te kleden, maar dat we genoeg spelers hadden uiteraard! Even om misverstanden te voorkomen. Onder deze spelers waren 2 debutanten. Als eerste was daar Pim, Pim is 17 jaar oud en deed voor het eerst met ons mee. Het ging prima! Pim is niet de grootste maar fysiek deinsde hij nergens voor terug, goed om te zien! De 2e debutant was Martijn. Martijn is net ietsje ouder dan Pim, scheelt niet veel overigens, en traint al een tijdje met ons mee. Maar nu was het dan ook voor hem zover, zijn 1e wedstrijd in Musketiers 3 en ook bij hem ging het prima!

Dan de wedstrijd. De 1e helft kunnen we vrij kort over zijn, die was weer eens niet best! Via een heel vreemd schot in de korte hoek kwamen we op 0 – 1 achter. Toen kregen we een strafschop na een vermeende overtreding op onze Ed. Nou gaat Ed wel vaker liggen maar dit keer oordeelde de scheidsrechter dat er wel degelijk een overtreding was begaan. En wie zijn wij om de scheidsrechter tegen te spreken! Dus iedereen wachtte op het moment dat Jos zou aanleggen voor zijn strafschop. Maar Jos liet de eer aan Gerben, het is toch de druk denk ik, en Gerben faalde niet: hij schoot keurig binnen. 1 – 1. Na deze strafschop eiste ondergetekende een negatieve hoofdrol op. Ondergetekende speelde niet zijn allerbeste wedstrijd en leverde de bal zo in bij de tegenstander. Die maakte er op zijn beurt optimaal gebruik van en schoot de 1 – 2 binnen. Toen konden we dus weer opnieuw beginnen!

In de rust zijn er een aantal wissels toegepast en een aantal tactische wijzigingen doorgevoerd. En dat hielp! De 2e helft was veel beter! Zowel de instelling als het spel was vele malen beter dan in de 1e helft! En er kwamen zowaar kansen. Sterker nog, er vielen zelfs doelpunten! Wesley, Dikkie en Peter vonden het net en zo stonden wij ineens weer voor met 4 – 2! Alle 3 de doelpunten waren mooi, Dik schoot ouderwets met zijn linkerbeen raak, Wesley schoot als een echte spits de bal snoeihard tegen de touwen en Peter, Peter maakte de mooiste! Een schitterend afstandsschot onhoudbaar voor de keeper, zelfs de tegenstander werd er een beetje stil van. En dat zijn de mooiste!

Vanaf dat moment was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Naar het einde van de wedstrijd toe werd de Valleivogels wel weer iets sterker. Maar dat kwam eigenlijk meer door de vermoeidheid van ons. Vlak voor het eindsignaal maakten ze nog de 4 – 3 en dat werd ook de eindstand. We hebben er voor moeten knokken maar de punten waren eindelijk weer eens binnen! Er was sprake van een soort van opluchting! Wel moet gelijk weer gewaakt worden voor teveel euforie. En dan hoop je dat de oudere spelers van het team en zelfs de leider voorop lopen om met de beide benen op de grond te blijven staan. Maar de leider en een ervaren speler lieten zich toch even gaan, er moest en zou een vrolijke selfie gemaakt worden. Kijk, het is dat het bij elkaar meer dan 50 jaar lidmaatschap van de Musketiers is anders zou je ze tegen zichzelf in bescherming nemen. Maar oordeelt u vooral zelf!

De rest van het team is zich al weer aan het voorbereiden op de uitwedstrijd tegen GVVV van aanstaande zaterdag. Daarover later meer!

***
03.10.2018

Zal ik eerst eens een paar cijfers geven om mee te beginnen? 2 competitie wedstrijden gespeeld, 13 doelpunten voor en, schrik niet, 0 doelpunten tegen!! Dick, onze keeper, leeft op een roze wolk! Het schijnt dat hij ’s nachts wakker wordt en van blijdschap rondjes door de slaapkamer rent. In de eerste wedstrijd tegen SVP werd hij al licht overmoedig en probeerde hij wat tegenstanders uit te spelen! Gelukkig liep het allemaal goed af. En dan onze Eep. Bijna kreeg zijn nieuwe racefiets voorrang boven het wekelijkse wedstrijdje voetbal maar gelukkig lijkt dat nu niet meer het geval te zijn! Scoorde hij in de eerste wedstrijd tegen SVP nog slechts 1 keer na een afgemeten voorzet van Arie, in de tweede wedstrijd uit tegen DVSA maakte hij zelfs 2 doelpunten! Ik verwacht nu eigenlijk wel dat zijn racefiets in het vet gaat en alleen uit de schuur komt als er niet gevoetbald wordt!

Jullie zien dus, we zijn goed begonnen. Maar we hebben geleerd van vorig seizoen en worden niet overmoedig. Zo denk ik dat ik wel mag zeggen dat de 5-0 overwinning op SVP een beetje geflatteerd was. Wel verdiend gewonnen denk ik maar in de rust hadden we ook gelijk kunnen staan of tegen een achterstand aan kunnen kijken! Maar goed uiteindelijk hadden wij wel de 3 punten in de pocket! Nu mogen we zaterdag tegen Renswoude spelen. En tegen Renswoude hebben wij het altijd lastig, ben benieuwd hoe het zaterdag zal zijn. Wel hebben wij onze selectie goed versterkt. Met Peter, Gerrit en Wesley hebben we onze gemiddelde leeftijd wat naar beneden gebracht . Met Wilco hebben we rust en ervaring er bij gekregen en verder is daar altijd Karlo die ons helpt wanneer hij kan en als we hem nodig hebben! Begon het bij de bekerwedstrijden nog wat moeizaam met het op de been krijgen van voldoende mensen, voor de eerste 2 competitie wedstrijden was dat geen enkel probleem. Is ook wel goed trouwens! Nu kunnen onze veteranen Arie, Ed en Eep hun rust pakken wanneer dat nodig is en tevens kunnen zij de reservebank goed warm houden! Is ook niet onbelangrijk! En natuurlijk zou ook onze Nico zijn rust kunnen pakken maar ik weet niet of dat in hem zit. Meestal doet hij dan een héle uitgebreide warming up of hij kijkt naar een wedstrijd op het andere veld. Feit is dat de mannen er staan als het moet en daar gaat het om!

Zoals gezegd, aanstaande zaterdag spelen we tegen Renswoude. Eens kijken of we de goede lijn kunnen doorzetten. Wel hebben we afgesproken het “K-woord” en termen als “platte kar” of “promotie” pas te gaan gebruiken als het al ver in het voorjaar is of als dingen zeker zijn. Dit om te voorkomen dat mannen van middelbare leeftijd weer niet kunnen slapen of gaan denken dat ze toch nog een niveautje hoger aan kunnen!

We zien elkaar zaterdag!


***
29.08.18 - Seizoensstart

Nee, ik heb het niemand nog hardop horen zeggen, maar je komt mensen tegen, ze zeggen je gedag en dan lopen ze door. Maar die blik van die mensen blijft hangen, het is een vragende blik en ik begrijp dat. De vraag die ze willen stellen, maar in het snelle voorbijgaan niet stellen, is volgens mij: “Hoe staat het met de voorbereiding op het nieuwe seizoen van Musketiers 3?”

Nou dat zal ik jullie vertellen! Eigenlijk is er geen sprake van een voorbereiding. Nee, we zijn nooit gestopt namelijk! Gedurende de zomerstop werd er bij voldoende belangstelling gewoon getraind. Dat betekent dat wij van het “NET-NIET VLAGGENSCHIP VAN MUSKETIERS” helemaal klaar zijn voor het nieuwe seizoen! Onze nieuwe aankopen passen zich moeiteloos aan dus RODA’46 uit Leusden kan zijn borst nat maken! Want zij zijn aanstaande zaterdag onze eerste tegenstander waar we tegen spelen voor de beker. We spelen 3 bekerwedstrijden (voor ons mooie oefenwedstrijden) voor we op 22 september beginnen aan de competitie. We hopen op net zo’n spannend seizoen als vorig seizoen. We gaan het zien, ik zal jullie af en toe via het bekende kanaal op de hoogte houden.

Overigens beginnen niet alleen wij aanstaande zaterdag aan de bekercompetitie. Wij van Musketiers 3 wensen alle dames, meiden, jongens en mannen die voetballen bij de Mussen veel succes komend seizoen!