In Memoriam: Piet Karremans

16-04-2022

In Memoriam: Piet Karremans

Met verslagenheid hebben wij het bericht ontvangen van het overlijden van ons zeer gewaardeerd lid

Piet Karremans
op de leeftijd van 75 jaar.

Piet was sinds 1 februari 1994 lid van onze vereniging. In het begin als speler en leider. Later als zeer actief lid van ons onderhoudsteam. Totdat het niet meer ging door zijn afnemende gezondheid, was hij iedere vrijdag op ons sportpark te vinden om o.a. gras te maaien. Iedere zaterdagmiddag was hij ook te vinden aan de stamtafel in ons clubhuis. De liefde voor de Mussen is door hem doorgegeven aan zijn kinderen en kleinkinderen, die ook actief zijn en waren binnen onze vereniging.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.