Teus Jacobs nieuwe trainer Musketiers 1

19-01-2021

Teus Jacobs nieuwe trainer Musketiers 1

Onze Technische Commissie heeft Teus Jacobs vastgelegd als trainer van ons 1ste elftal voor volgend seizoen.

Teus is als voetballer en trainer vele jaren actief geweest in Regio Zuid en West 1. Zijn trainersloopbaan ging langs clubs als SVS’65, Hardinxveld zondag, ASV ARKEL en Teisterbanders zondag. Daarna volgde er een trainerspauze die werd ingevuld als verzorger bij de Merino’s. Ook zette hij in deze periode voetbaleentwee.nl op. Toen Musketiers enkele jaren geleden een trainer voor de JO19 zocht, pakte hij het trainerschap weer op en van het één komt nu het ander. Teus is in bezit van diploma trainer-coach UEFA B.

De TC is ervan overtuigd dat we met Teus en onze jonge groep spelers een plan kunnen maken voor meerdere jaren en dat dit tot mooie resultaten kan leiden.

Teus, van harte en veel succes gewenst!